maanantaina, elokuuta 10, 2015

Antiikkista harmaata

Kävimme koko perheen kera Vekkilän museotilalla Tammelassa. Sunnuntaisin paikan kahvila on auki ja samalla on tilaisuus tutustua talon eläimiin. Meidät talon tavoille opetti kaksi tomeraa tyttöstä, jotka esittelivät selkeällä hoitajan ylpeydellä kaikki eläimet. Pääsimme me hieman auttelemaankin, kun pupuille piti kerätä heinää ja syöttää ne. Tiitin kasvoilla loisti ihastus vielä illallakin pupuja muistellessa. Ei lienekään yhtään yllätys, että seuraavan viikon ajan meillä asusti tytön sijasta pieni pupu.

Ostin matkalta myös vyyhdillisen ihanan pehmeää karitsanvillalankaa. Se kerä ei pitkään kaapeissa nuohonnut, vaan muokkaantui pian kämmekkäiksi. Lanka oli tuntumaltaan untuvaisen pehmeää. Vaikkei siinä enää ollut lampaanvillalle tyypillistä rasvaisuutta, se tuoksuu silti ihanasti lampaalta.

FB-kaverini linkkasi taannoin omalla seinällään simppelin kämmekäsohjeen, joka tuntui juuri sopivalta tähän projektiin. Neulon nykyisin sen verran vähän paksummilla langoilla, ettei sopivaa kämmekäsmallia ollut valmiiksi jonossa. 


Malli: Koukuttamon Kukka-kämmekkäät (pdf)
Lanka: Ihanan tummanharmaa karitsanvilla
Muuta: Hurjan simppeli projekti, mutta ah niin ihana. Tuo lanka on vain aivan ihana.

Ei kommentteja: