maanantaina, helmikuuta 16, 2015

Lapastelua

Olimme puoliskon kanssa viikonloppuna hierontakurssilla. Hurjan ihanaa, rentouttavaa ja mukavaa puuhaa oli se. Tiitikin riemuitsi täysin sydämin viikonlopusta, tarkoittihan se että hurjan rakkaiksi tulleet isovanhemmat tulivat käymään ja viettivät tytön kanssa koko viikonlopun. 

Äitinä lämmittää nähdä, miten rakkaaksi nämä aikuiset ovat parissa vuodessa tulleet. Lapsen onni ovat kyllä rakastavat ja turvalliset aikuiset, heitä ei voi elämässä olla liikaa. Me olemme myös toki onnellisia itsemmekin takia, tällaisia aikuisten kahdenkeskisiä laatuhetkiä ja reissuja ei olisi ilman niiden mahdollistajia. Onnekseni perheeni on aina ollut auliisti kysymässä, voisivatko he auttaa jotenkin. Kyllähän nuo mokomat ovat auttaneetkin ja paljon!

Duunaisin villaiset lapaset lasten lapaskampanjaan. Olisi ollut kivaa neulaista useammatkin, mutta aika ei vain tahtonut riittää. Kun peruslapaset tuntuivat vähän tylsiltä, kirjoin kevyesti vihreät sydämet niiden pintaan.


Malli: Peruslapanen napinläpi-peukalolla
Lanka: En ole ihan varma. Laatikoissa tätä oli, about Nallen paksuista. Olisiko peräti sitä? Olen yritteliäästi hankkiutunut varastoissa lojuvista Novitoista eroon, eikä niitä enää ole kuin muutamia itse värjättyjä nöttösiä sekä vajaita sekakeriä siellä täällä. Vyötettä ei enää langassa siis ollut, joten täysin varma alkuperästä en ole.

 

Ei kommentteja: