perjantaina, toukokuuta 02, 2014

Imatran näyttelyekstra

Rni Lunan kanssa kehässä

Kuten taisin mainita, Imatralla piipahdimme myös katsomassa koiranäyttelyä. Kyseinen näyttely oli ymmärtääkseni Lappeenrannan koiraseurojen järjestämä, mutta se pidettiin kuitenkin Imatralla uudella palloiluhallilla. Me menimme paikalle lähinnä katsomaan Rnia ja Lunaa, vaikka näimme toki muitakin haukkuja. Onneksemme kessujen näyttelyareena oli alueen laitamilla ja sen vieressä oli iso alue tyhjillään. Energisen tiitin saikin laskea juoksemaan pitkin nurmea samalla kun koirat saivat keskittymisrauhan.

Näyttely meni hyvin kaikkien osapuolten kohdalla, vaikka kotijoukkojen odottamaa "koko maailman paras muotovalio" -titteliä ei Luna saanutkaan mukaansa (Huhujen mukaan tällaista palkintoa ei jaeta kisoissa, mutta me myönsimme sen auliisti kisojen ulkopuolisen palkintona Lunalle).

Siellä se minun muotovalioni kipitteli mummin kanssa

Huomasimme myös viime vuonna loppukesästä, että mikään hellehatuista ei mahtuisi enää tänä vuonna päähän. Niinpä päätin virkkaista lomalla hellekelien meitä hätyytellessä uuden hatun, jonka saisi kesäkäyttöön.

Lierihattu kukkasella siitä sitten tuli

Lanka: Novita, Tennessee
Malli: Hämärästi edellisvuotista muistellen, mutta ilman ohjetta tehty. Hieman vaati sovittamista ja pientä purkamista matkalla, mutta kyllä tästä nyt yhden kesän hattulainen ainakin tuli. Yleensä teen kaiken perussukkia/lapasia lukuun ottamatta mielellään ohjeesta ja tässäkin hirvitti koko ajan se, että tuleeko sopiva ja miten mahtaa istua ja pitääkö purkaa kilometri. Huh.

Solmimisnauhat auttavat päässä pysymistä

Koetimme myös ottaa tästä Rnin kanssa tiitistä ja Lunasta kaverikuvan, mutta parhaista yrityksistämme huolimatta emme saaneet yhtäkään onnistunutta yhteisotosta. Milloin Luna poseerasi ammattilaisen elkein, silloin tiiti makasi naama pitkin pöytälevyä. Kun Lunan keskittyminen herpaantui, tyttö säkenöi ja taputteli karvakaveria vieressään innolla.

Mieluummin vain söisin tätä
Hupparissani on tällainen vetoketjujuttu, siistiä!
Luovutan

2 kommenttia:

Hilmukka kirjoitti...

Hehheh, nuo kaverikuvat ovat kyllä aivan mahdottomia. Pitää kyllä ammattikuvaajille hattua nostaa, kun he saavat kaksi tai useampaa liikkuvaa kohdetta kuvaan jotenkin edustavasti. Muutenkin lapsia on tosi vaikeaa kuvata, nimim. yritin vappuna saada mahtumaan kuvaan innokkaan taaperon ja pari ilmapalloa. :D

Annis kirjoitti...

Hilmukka, lasten kuvaaminen tuntuu kyllä olevan ihan oma taiteenlajinsa :D En tahdo edes tietää miten ne saavat kuvaamossa lahjottua/kiristettyä sen lapsen pysymään paikoillaan vakavana virallisia passikuvia varten.