sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2014

Hyvää mojoa


Taisin jossakin vaiheessa sanoa, että kuvaamattomia töitä on ollut jonossa. Niinpä blogin puolelta ovat puuttuneet esimerkiksi sukat, jotka annoin veljelleni joululahjaksi, mutta joita en itse muistanut kuvata. Niiden kuvat ovat huhujen mukaan tulossa "joskus". Niitä odotellessa olikin hyvä saada alta pois toiset sukat, jotka olin aloitellut joululomalla. Tämä lanka oli ainoita ostolankoja viime vuonna. Vietinkin käytännössä koko vuoden langanostolakossa ja puuhan edettyä sangen mallikkaasti päätinkin jatkaa tänä vuonnakin, samalla logiikalla. Lankoja ei siis ostella satunnaisesti, vaan aina jokin tietty projekti mielessä pitäen. Jos lankalaatikosta löytyy valmiina sopivaa lankaa, uusia ostoksia ei luonnollisesti tehdä vain uuden langan itsensä takia. Viime vuonna puikoilla kilkatteli useampi kilo lankaa pois varastoista, mutta yllin kyllin sitä on vielä jäljelläkin.

Helppoa, mutta samalla kuitenkin kivan vaihtelevaa
Tämän langan sekä sen kaverin Cascade yarnsilta ostin juuri ennen joulua joululahjaksi itselleni. Ne ovatkin parin tilaustyön lankoja sekä joululahjoina saamiani muutamaa kerää lukuun ottamatta ainoat langat, jotka taloon tulivat koko vuonna.

Malli: Mojo

Lanka: Lang Yarnsin Jawoll Magic

Muuta: Oli kiva päästä kokeilemaan jotakin uutta ja tässä mallissa se oli afterthought heel. Tykkäsin, oli yllättävän helppo ja toimiva kantapää! Tätä varmasti hyödynnän jatkossakin, etenkin neuloessani kärjestä ylöspäin.

Onpa muuten kiva ja helppoa kuvata vaihteeksi jonkun toisen jalkoja

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kyllä on kauniit sukat. Tuo lanka sopii hienosti sukkiin ja miksei siitä voisi tunikankin tehdä :)
Minun lankojenosto lakkoni ei kauaa kestänyt. Mutta jos kerrankin sattuu novitalle kun siellä on Kotiväkeä, uusia värejä ja halvalla !!!
Oikein mukavaa alkanutta kevättä ♥

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kyllä onkin ihanat sukat. Kaunista lankaa.
Hyvää laskiasissunnuntaita!

MariJ kirjoitti...

Onpa hyvännäköiset sukat!

Annis kirjoitti...

Anneli, minä tykästyin kyllä tuohon lankaan. Kaupassa pyörittelin rinnan tuota ja saman valmistajan vastaavia liukuvärjättyjä, joissa oli vielä väristä riippuen yksi hopea- tai kultasäie tuomassa lisäkimallusta lankaan. Olivat niin kauniita! Päädyin kuitenkin nappaamaan matkaan tämän, oli minusta ihanan utuinen sävy :)

:D Sitä on kyllä vaikea vastustaa, jos kohdalle sattuu juurikin sellaista lankaa, jota yleensä käyttää ja huomattavasti edullisemmin vieläpä!

enkuli, kiitokset! Ei ole vaan enää kovin laskiaiskelit, saa nähdä ollaanko pian ihan kokonaan ilman lunta ja jäätä!

MariJ, itsekin tykkäsin, mutta onneksi olivat liian pienet omaan jalkaani :P Menivätkin siis kasvattamaan siskotuisen sukkakaappia, eivätkä omaani (Mutta toisaalta, voiko villasukkia olla liikaa?!)

Aarnilintu kirjoitti...

Noista makkaroista tulevat heti mieleen junasukat. Vähän isompiinkin jalkoihin on siis oma mallinsa:) Ja langassa todella aivan ihanat värit. Vahvat mutta utuiset.

Annis kirjoitti...

Aarnilintu, ne minullekin tulivat mieleen :) Nuo olivat jotenkin tosi hauskat neuloa, kun olivat niin helpot, mutta täynnä pieniä jippoja. Esimerkiksi kärjestä aloituksen jälkeen tehtiin lisäykset ja juuri ennen kuin alettiin posottaa suoraa neuletta, käännettiin koko työ nurin eli niin, että kärkeen jäikin päälle se nurja pinta! Yksinkertainen pieni juttu, mutta teki työstä heti hauskempaa ja eläväisempää, kun sai sellaisia "hei näinkin voi tehdä" elämyksiä :)