maanantaina, helmikuuta 03, 2014

Hirveän tärkeitä asioita

Viime päivityksestä ehti taas hujahtaa melkoinen väli. Minulla on ollut kuitenkin aivan hirvittävä kiire koko ajan huipputärkeiden juttujen kanssa. Aikaani on lohkaissut esimerkiksi tämä:


Sekä tietysti tämä:


Olemme myös käyneet joka viikko uimassa ja aloitimme nyt vauvauinnissa, mokoma kun tulee edullisemmaksi koko perheen liikkeelle lähtiessä kuin normaali uintikerta. Onhan se ohjattu puolituntinen ihan mukava sekin, tuleepa kokeiltua uusia juttuja samalla. Tosin sekä mies että lapsi tuntuvat vieroksuvan uintikerran loruja ja lauluja. Eivätpä mokomat edes tuollaisessa tilassa edukseen ole, ääni kun vääristyy avarassa tilassa melkoisesti. Tyttö on itse sitä mieltä, että hän tahtoisi mieluummin liikkua kuin istua läpsyttämässä vettä käsillään. Onneksi ohjelmaan kuuluu paljon monia muitakin juttuja. Samaan hintaan kuuluu kahden aikuisen sisäänpääsy sekä vapaa uiskentelu altailla vauvauinnin jälkeen, joten usein keikka kestääkin lähemmäs pari tuntia uinteineen ja sisäleikkipaikkoineen. Urheilun jälkeen unet maittavatkin ja lauantait ovatkin olleet leppoisia.

Innostuin vanhemmasta neuletakkiprojektistani ja olen neuloskellut pääosin sitä. Myös kahdet sukat ovat valmistuneet ja olleet kuvaamatta, mutta kuten aiemmista kuvista näkyy, on minulla ollut muutakin tärkeämpää puuhastelua. Koetan hieman tormakoitua ja kuvailla noita valmiita projekteja sekä päivittää blogirukkaani hieman useammin. Myös saippuavaihdon saippuat ovat odottaneet joulukuusta asti, mutta emme ole vielä kaikkien kanssa saaneet mokomia vaihdettua.


Pienissä "pitäisi tehdä joskus" -projekteissa valmistui sipulipussi keittiöön. Tein ihan yksinkertaisella perusmallilla, virkkasin reunaan kiinteitä silmukoita ja tein toiselle puolelle ripustuskahvan. Tästä on nyt helppo napata sipuleita säätämättä sen ihmeemmin. Näitä voisi tehdä muuhunkin säilytykseen muutaman, ovat juuri sopivan helppoa aivotonta puuhastelua iltatoipumiseen kaikista tärkeistä projekteista.

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi kun ihanat kuvat. Ensimmäinen vauhdikas ja toinen tuo pilkkikuva on niin suloinen.
Sinä kun olet tuollainen luonnon rakastaja opetat tytönkin tykkäämään samoista asioista.

Oikein mukavaa talvea, kun se viimein tuli.

ps. ei tämä minun oloni ole oikein kummemmaksi muuttunut :(

Annis kirjoitti...

Kivahan se on, kun voidaan koko perhe tehdä yhdessä näitä meidän mielestä kivoja juttuja. Sen saa sitten nähdä, pitääkö noista jutuista jatkossakin vai muuttuvatko ne jossakin vaiheessa tytön mielestä vanhempien typeräksi möllötykseksi, johon on pakko ottaa osaa :D

Ja voi kurjuus, toivottavasti olo muuttuisi paremmaksi pian :/