keskiviikkona, syyskuuta 11, 2013

Nokkosta, sukkia ja suklaata

Nokkoskurssin aloittelut, hitaasti kohti lankaa!
Hurjasti tuntuu syyskuulle siunaantuvan asioita. Kurssit ovat nyt pyörähtäneet käyntiin kansalaisopistolla ja etenkin viime viikon vietin tiiviisti eri kursseilla käyden. Hitsin kivalta vaikuttivat kaikki, joten ehkäpä se tästä lähtee vielä liikkeelle. Puutöissä olisi tarkoituksena tehdä ensin helppotöisempää käyttöesinettä ja myöhemmin sitten muinaisjousen mallilla pitkäjousi minun mitoillani.
Myös Villikatajan syyskauden kurssit ovat käynnistyneet ja jotenkin olen unohtanut ne kovin autuaasti jonnekin taka-alalle. Tajusin nimittäin vasta muutama päivä sitten, että tiedossahan on tosiaan useammankin kurssin verran sieniopetusta vielä tälle kuulle tiedossa.

Välillä piti vähän neuloa tytöllekin
Käsityörintamalla on tuntunut, että kaikki on vähän vaiheessa. Nokkoshommat ovat vieneet ilta-aikoja tehokkaasti ja lisäksi työn alla oleva isompi projekti on porskuttanut tappavan hidasta tahtiaan. Pienenä välipalana tekaisin tytölle isommat junasukat, edelliset kun olivat jääneet pieniksi ja kumisaappaat kaipasivat täytettä. Tuhosinkin lankavarastosta pienen kerän Novitan 7 veljestä lankaa, joka oli värjätty (luullakseni) pietaryrtillä.

Arki ei olisi mitään ilman suklaata, eihän?
Muutoin olen lähinnä nautiskellut kirpeän kuulaista syyskeleistä, teekupposista vailla kiirettä ja syliin anovasti kiipeävästä tyttösestä. Eipä sitä voi valittaa, syksy on taas täällä!

5 kommenttia:

Kirppu kirjoitti...

Tuo nokkosprojekti on hyvin mielenkiintoinen. Innolla odotan lisäjuttuja siitä :)

Anneli kirjoitti...

Söpöt pikkusukat, kyllä pikkuisten jalka kasvaa ja saat varmaan tehdä talven aikana useammatkin sukat.
Suklaata, voi miten herkullisen näköisiä leivoksia, nyt iski kaamea makean-nälkä :)
Mukavaa alkanutta syksyä, pikkuiselle myös ♥

Aarnilintu kirjoitti...

Syksy on kyllä hellinyt aivan upeilla keleillä, joten ei voi paljon valittaa:) Mukavaa kyllä kesän jälkeen asennoitua syksyyn ennemmin auringon kuin sateen välityksellä, joten leppoisaa ja aurinkoista viikonloppua sinne!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihanat sukat! :)

Suklaa kuuluu arkeenkin. ;)

Annis kirjoitti...

Kirppu, se osoittautui kyllä hurjan mielenkiintoiseksi! Tuntuu vain, että oppiminen herätti tukun lisäkysymyksiä ja pitäisi päästä tekemään lisää testejä. Mielellään nytheti!

Anneli, itse tunsi olonsa vähän hölmöksi kun aiempia sukkia sovitteli ja tajusi niiden olevan jo reilusti pienet. Ei tässä taloudessa ole ennen tarvinnut huolehtia kuin puhkikulumisesta :D Apua, nyt joku kasvaa koko ajan!

Leivokset olivat vielä terveysversioita, joten niitä sai kohtalaisen hyvällä omallatunnolla syödäkin sitten :)

Aarnilintu, kelit ovat kyllä olleet upeat, ihana syyskuu kaikkiaan <3

Sirpa, kiitos! Ja ehdottomasti kuuluu, se on tärkeä osa arjen viehätystä :D