tiistaina, toukokuuta 07, 2013

Sisko, oi sisko

Rni tuli käymään ja teki kaikesta vähän parempaa vuorokaudeksi. Oli kiva löntystellä ja makoilla ja vähän käydä ulkonakin välillä.

Olipas kerrankin kivaa, kun oli joku yhtä kajahtanut matkassa hyppimässä mättäillä ja pohtimassa, missä voisi olla kiva ottaa muutama neulekuva. "Minä otan hei kengät pois ja voisin kävellä tuonne...oho, olipas tässä märkä kohta...onko tuo muuten koirankakkaa?"
Reippaasti painelimme kolmen naisen voimin (pienin tuhisi repussa) metsikössä ja ihastelimme upeaa kevätpäivää.Malli: Perusvillasukat raidoitettuna
Lanka: Mustaa Nallea ja karhunkäävällä pätkävärjättyä lankaa (pätkäväri siis saatu aikaiseksi upottamalla vyyhdin päät raudalla puretettuun jälkiliemeen toviksi).

Sitten kun oli saatu siskorukka hyppelemään sukkasillaan ja paljain jaloin pitkin metsiä, vedettiin sille pipo päähän. Toisin kuin minulle, siskolle tuntuvat mystisesti sopivan ihan kaikki hatut mitä se ikinä päähänsä keksiikään kiskoa. Kuten nytkin.
Malli: Sochead hat
Lanka: Red Heart, Sport colour socks
Muuta: Tämä oli ihan täydellinen malli, kun pää oli väsynyt, mutta kädet kaipasivat puuhaa. Muulloin olisin varmaan kokenut sadan metrin joustimen ja noin kilometrin suoran tappotylsänä, mutta nyt se oli lähinnä terapeuttista.

Minä taidan pyyhältää takaisin metsään heti jahka lapsi herää! Kevät on vaan liian täydellinen sisällä istumiseen!

3 kommenttia:

sirimi kirjoitti...

Nätit sukat ja pipo! Eikö vaan olekin mukavaa omistaa ihana sisko, joka on melkein samanlainen kuin itse (ei onneksi täysin samanlainen). Terkkuja siskollesi! Minulla on monta siskoa, mutta yksi heistä on se ihanin ja rakkain (pikkusisko), jonka kanssa voi höpötellä vaikka mistä :)

Anneli kirjoitti...

Voi kun kiva, että siskosi poikkesi kylään. Saa pikkuinenkin nähdä tätiään.
Kerro minulta terkkuja, on hän joskus blogissani poikennut ♥

Täällä on nyt kunnolla kevät ja tarkenee vähemmissä vaatteissa tuolla ulkona.

On sinullakin kohta helpompaa, kun ei tarvitse tytölle niin paljon pukea, kun ulos menette !

Annis kirjoitti...

sirimi, minulla on siskoja vain tuo yksi ja sen lisäksi kaksi veljeä :) Siskon kanssa on varmasti käyty elämäni katkerimmat riidat, mutta toisaalta myös liuta upeimpia hetkiäkin. Parisen kertaa viikossa pitää soitella pitkiä puheluita ja netissä jutellaan miltei päivittäin. Varmaankin se menee niin, että tärkeimmissä asioissa ollaan samanlaisia ja muissa sitten enemmän tai vähemmän erilaisia :) Mutta kyllä meillä menee niin, että sisareni on myös rakkain ja tärkein ystäväni.

Anneli, Rni varmaan ennemmin tai myöhemmin lueskelee terveiset täältäkin eli perille menevät, vaikka äitipääni ne unohtaisi toimittaakin :)

Ainut ongelma pukemisessa on se, että tuo meidän pieni kuumakoneemme tuntuu läkähtyvän todella herkästi ja aamun viileyden vaihtuessa paahteeseen päivällä sitä on jo aika ymmällään, että miten paljon pitäisi pukea päälle toiselle ja missä vaiheessa riisua mitäkin :P Välillä olen hiekkalaatikolla bongaillut epäuskoisia ja vähän paheksuviakin ilmeitä muilla vanhemmilla, kun tiitillä on pelkästään bodyn päällä fleeceasu töppösineen ja kypärämyssyineen ja toinen on SILTI niska märkänä hiestä, samalla kun vieressä on taaperoita pakattuna paksuihin haalareihin välikerroksineen ja toppasaappaineen...