perjantaina, heinäkuuta 06, 2012

Vaihdokkaat, osa II

Rannekoru, mikkotus


Kuten viime kerralla kerroin, harrastin vaihtokauppaa Sirimin kanssa. Sain itselleni läjän suloisia pehmoleluja ja vastineeksi minun piti keksiä jotakin soveliasta vaihdossa. Sirimi sanoi pitävänsä etenkin vihreän sävyistä ja blogin perusteella hän ei vältellyt iloisempiakaan väriyhdistelmiä. Niinpä uskaltauduin neulomaan kesäisen raikkaasta Fabel-sukkalangasta sukat. Lisäksi mukaan pakettiin livahti miehen taidonnäytteitä metallilangan kanssa.Malli: Show off -sukat (Ravelry)
Lanka: DROPS, Fabel
Muuta: Tuo pinta on vaan jotakin tavattoman hauskan tuntuista, ihastuin tähän malliin jo sisareni onnensukkia neuloessani

Avaimenperä mikkotuksen käsialaa


Metallityöt olivat kokonaan miehekkeeni mikkotuksen käsialaa. Rannekorussa on arvioni mukaan käytetty 0,8 mm messinkilankaa ja ametistihelmiä. Punos näyttää silmiini byzantine-ketjulta, mutta en tosiaan ole punonnan kanssa asiantuntija! Avaimenperä (tosin tuon voi sitaista niin kännykkäkoruksi kuin vaikkapa vetimeksi takkiin tai koristeeksi laukkuun) on puolestaan Japanese flower, materiaaleina hopeoitu kuparilanka ja vihreä artistic wire.

6 kommenttia:

Tuulikki kirjoitti...

Sievät sukat ja kauniita metallitöitä. Vuodatuksen puolella on edelleen hiljaista. Hyvää viikonloppua.

sirimi kirjoitti...

Kiva että laitoit "vaihdokkaat" esittelyyn blogiisi :)
Vuodatus ei toimi vieläkään, joten en ole päässyt laittamaan vaihdossa saamiani ihanuuksia esille blogiini.
Tämä vaihtokauppamme meni "nappiin" minun osaltani. Tykkään kovasti kaikista "vauhdokkaista".
Mukavaa viikonloppua!

Anneli kirjoitti...

Osasinhan minä tänne !!!
En muistanut blogisi nimeä, mutta siskosi nimimerkin muistin ja hänen blogistaan pääsin sinunkun blogiisi.

Minulla ei ole kenenkään blogia seurannassa kuin Vuodatuksen kautta , enkä pääse nyt omaan blogiini osoitteita katsomaan :(

Oletpas laittanut kauniit vastalahjat Sirimille.
Miehesikin on noin näppärä käsistään, kauniita töitä häneltäkin.

Koitahan sinä edelleen jaksaa, ja onni sinulle ettei ole hellekesä :)

Annis kirjoitti...

Tuulikki, kiitokset. Vieläkö se Vuodatuksen pahus takkuaa? Harmittaa, kun valtaosa suosikkiblogeista sen puolella on :/

sirimi, laitoin muistaakseni ajastuksella reissun ajaksi tämän, ehdin jo itse unohtaa :P Laskin sen varaan, että ehdit paketin saada varmasti tähän mennessä. Hyvä että tykkäsit, vaihtokaupan käyminen oli kanssasi tosi mukavaa!

Anneli, no niin :D Siellä on ollut kunnon dekkarityö käynnissä. Ja näköjään tuotti tulosta.

Mies on metallitöitä harrastanut useamman vuoden, punonnasta tykkää eniten (minä taas menetän hermoni sen kanssa aina, joten hyvä että joku minullekin jaksaa rannerenkaat ja muut vääntää).
Menisi vaan vielä tämä painostava keli ohi, on vähän ahdistava sää juuri nyt!

Aarnilintu kirjoitti...

Aivan ihanan pirteät sukat, pinta tosiaan houkuttaa ja koukuttaa kokeilemaan. Tuollainen vaihtokauppaidea on aivan loistava, koska käsitöiden rahallinen arvottaminen on joka kerta yhtä hankalaa.

Annis kirjoitti...

Aarnilintu, tämä oli toinen kerta kun tavaraa olen vaihtelemassa ja aivan yhtä mukavaa ainakin minulla on ollut kummallakin kerralla. Kunpa sitä vaan aina kehtaisi kysyä tai ehdottaa, käsityöpuolella porukka kun on yleensä aika joviaalia ja innostuu erilaisista käsintehdyistä jutuista. Onkin kamalan jännittävä ja mukava koettaa keksiä jotakin, mistä toinen ilahtuisi, etenkin jos samalla saa jännittää, että mitä omasta paketista paljastuukaan :) Suosittelen kaikille, kivaa puuhastelua!