maanantaina, heinäkuuta 30, 2012

Maailmanloppua ja sukkia

Meillä on vallinnut maailmanlopun tunnelma, kun KAIKKI pitäisi saada tehtyä nyt kerralla valmiiksi. Niinpä olemme siivoilleet perinpohjaisesti komeroita ja muuttaneet koko olohuoneen järjestyksen, käyneet keräämässä niin horsmankukkia, mustikoita kuin sieniäkin, hoitaneet juoksevia asioita ja säätäneet muutenkin. Iltaisin sentään on ehtinyt hieman lötvähtää sohvalle ja koettaa kuroa myös keskeneräisten töiden pinoa valmiiksi.

Ostin tämän langan jo aikoja sitten tarkoituksenani tehdä miehelle siitä sukat. Mies ei kovin paljon väri-ilottelusta yleensä innostu ja minä taas tunnustaudun nykyisin sukkien suhteen olevani täysin hullaantunut erilaisiin väriä vaihtaviin lankoihin. Sukkien neulomisen ajatuskin yksivärisestä langasta tuntuu ahdistavalta ja väärältä. Niinpä tämä lanka tarjosi oivan kompromissin: se vaihtaa väriään jatkuvasti, mutta sopivan neutraalisti mustasta eri harmaiden kautta valkoiseen.

Lanka oli väriltään yllättävän kivaMalli oli helpohko ja siihen upposi mukavasti


Lanka: Red Heart Sport Socks Color
Malli: Cookie A, Sam, kirjassa Sock Innovation
Muuta: Lanka oli väriltään pop, kuten jo aiemmin totesin, mutta minua harmitti se, miten yhdestä kerästä löytyi peräti kaksi solmulla yhdistettyä kohtaa. Yhden vielä ymmärrän, mutta useampi yhdessä ainoassa kerässä alkaa olla jo vähän epäilyttävää.

Mies oli tyytyväinen ja kelpuutti valmiit jalanlämmittimet käyttöön ongelmitta. Kaikki tavoitteet siis tämän projektin osalta täytetty.

Seuraavaksi puikoille hyppäsivät jämälankaiset sukat, saa nähdä miten niiden kanssa käy. Helteistä huolimatta (tai niiden takia, kuka tykkää mistäkin) oikein hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Tyylikkäät sukat. :) Miun pitäis neuloa enemmän sellasia sukkia, joissa vois mennä töihin, eli ruskea-harmaa-akselilta väritys...ehkä vielä joskus ;)

Annis kirjoitti...

hillanen, eikö miltei missä tahansa sinun sukistasi voisi mennä töihin? Jos eivät ole neutraaleimman väriset mahdolliset, ovat ainakin kauniit ja energiset <3

Anneli kirjoitti...

On minulla se korkkitaulukin.... rintakoruille.... ihan hävettää tuo korujen paljous :)

Annis kirjoitti...

:D Veikkaan silti, että minulla on jopa vielä enemmän. Puoliakaan ei ehdi käyttää ja osa on niin suosikkeja, että niitä taas pitää liiankin mielellään. Olen koettanut opetella pitämään koruja laajemmin, mutta yhä edelleen varastot ovat sellaiset, että sisko vie aina käynneillään vähintään pari mennessään parempaan kotiin :D