perjantaina, kesäkuuta 29, 2012

Vaihdannaiset -mörköjä ja kissoja

Sirimi on esitellyt blogissaan jo pitkään erilaisia ompeluksiaan. Minulla puolestaan on suorastaan pahamaineinen historia ompelukoneen äärellä, joten erilaiset taidokkaat ompelutyöt ovat vetäneet minut kerta toisensa jälkeen katsomaan blogia. Koska minulla on myös heikkous erilaisiin vähän yksinkertaisen näköisiin tai muutoin itsensä kevyesti ottaviin otuksiin ja eläimiin, olin aivan myyty kun näin Sirimin erilaiset pehmolelut.

Niinpä kun olin jo pidemmän aikaa etsiskellyt nättejä ja käytännöllisiä leluja pienelle lapselle, tuntui blogista löytyvän vastaus tähän ongelmaani erilaisten pehmolelujen muodossa. Kaupan lelut eivät oikein olleet minuun koskaan vedonneet samalla tavalla. Laitoinkin Sirimille mailia ja kysyin, suostuisiko hän monikansallisia vastaan eroamaan muutamasta lelusta. Suostuihan hän, mutta ehdotti takaisin, että ehkä voisimme käydä ennemmin vaihtokauppaa. Idea oli sen verran hauska ja herkullinen, että mikä jottei.

Täten hieman ennen juhannusta sain kirjeen, jossa oli seuraava sisältö:

Leluja lapsukaisille suloisessa kissamuodossa

Mörköjen karkotin!


Jälkimmäisen pyysin matkaan ihan itseäni varten. Jos lapset saavat leluja, eikö jotakin pitäisi suoda lapsenmielisille? Ihastuin Sirimin mörköjen ja pahojen unien karkottimiin ja nyt minullakin on omani. Se muuten on toiminut, yhtään pahaa unta en ole nähnyt vekkulin ilmestymisen jälkeen. Sen sijaan neulomani huonekasvimörkö sekä autossa piilotteleva toinen mörkö ovat ilmeisesti solmineet jonkinlaisen YYA-sopimuksen, sillä koko revohka kykenee asumaan saman katon alla jokseenkin sopuisasti.

Kiitokset vielä kerran Sirimille, tänään lähden kohta bussilla keskustaa ja postia kohti. Toivottavasti siis saat alkuviikosta pakettisi :)

7 kommenttia:

sirimi kirjoitti...

Kiva että mörköjen ja pahojen unien karkotin toimii :)
Jännityksellä odotan mitä lähettämästäsi paketista paljastuu :D

Tuulikki kirjoitti...

Sirimin otukset ovat tosi ihania. Minunkin ompeluinnostukseni on ollut vuosia hukassa. Varmaan johtuu siitä lähemmäs viistoista vuotta keskeneräisenä olleesta anoraksita ja tuulihousuista. Odottelevat edelleen kaapissa valmistumista. UGH.

Annis kirjoitti...

sirimi, hyvin on toiminut, kiitokset vielä kerran. Toivottavasti paketti tulee tänään perille ja sisältö on sinulle mieluinen :)

Tuulikki, minulla on joo kanssa aika hankalia kokemuksia ompelemisesta :D Yleensä niin, että jokin juttu menee pieleen ja turhaudun syvästi unohtaen tekeleen jonnekin kaapin perukoille. Olen koettanut ottaa nyt pieniä askeleita ja tehdä vain kyllin pikkuisia projekteja koneella, että varmasti tulisivat valmiiksi asti.

sirimi kirjoitti...

Suuret kiitokset, kirje tuli tänään!
Sukat ovat aivan täydellisen ihanat ja sopivat. Vei varmasti aikaa neuloa noin ohuesta langasta.
Avaimenperä ja rannekoru ovat myös ihanat:) Laitan postauksen blogiini, kunhan vuodatus toimii taas. Nyt ei näy entisetkään kuvat, joten en edes yrittänyt laittaa sinne postausta.
Tosi ihana vaihtokauppa :D

Annis kirjoitti...

Hyvä homma, että tulivat perille. Sitä sukkalankaa pitkään emmin, että onko se liiankin kirkkaan vihreää :D Hyvä jos jotakin käyttöä niille löytyy. Kiva minustakin oli vaihdantaa harrastaa ja antoisaksi osoittautui tämä ainakin omalta osalta :)

Huomasin kanssa joo, että Vuodatuksessa on ollut tänään jotakin mätää, valitettavasti tosi moni suosikkiblogi on sen puolella joten tämän päivän blogikierros meni vähän hiljaiseksi :/

Anneli kirjoitti...

Minäkin ihailin noita , Sirimin blogissa. Kiva kun sait omat ja että tehoaa :)
Pitääkin käydä myöhemmin katsomassa mitä sinä Sirimille lähetit :)

Voi kiitos taas kun osaat aina kannustaa ja lohduttaa minua. Jos yli 80-vuotias osaa, niin kai minäkin oppisin :DD

Mukavaa heinäkuuta, toivottavasti ei ole liian kuuma sää, että jaksat jotain tehdäkin !

Annis kirjoitti...

Anneli, kiitokset, eiköhän se tästä. Vähän on painostavat säät olleet nyt viime viikkoina, mutta sitkeästi tunnin lenkeillä on tullut käytyä äidin kanssa :P Ja totta, Sirimilla on tosiaan taito hyppysissään :)