lauantaina, toukokuuta 19, 2012

Kevään keltaisia

Reissusta toipuminen ja pitkään nukkuminen vaati veronsa muutaman päivänä, enkä jaksanut pakollisia asioita lukuun ottamatta juurikaan evääni liikauttaa. Koetan nyt kuitenkin aktivoitua lähiaikoina, sillä käsitöitä on valmistunut ja minulla olisi kamalasti muutakin sähellettävää blogien puolella. Täällä tahtoisin hieman raportoida Riian mainiosti sujunutta reissua ja valmistuneita projekteja. Villikatajan puolella tahtoisin taas esitellä yrityksiä, joihin viime viikolla tutustuin sekä kertoilla myös esimerkiksi testailemistani ekodeodoranteista sekä ekokosmetiikasta ylipäätäänkin laajemmin.

Sitä ennen on kuitenkin vedettävä henkeä ja tehtävä asioita ihan kaikessa rauhassa, jottei reissun ja tenttiputken jälkeen vallinnut lohduton väsymys palaisi täydessä iskussa. Tentit siis sujuivat hyvin ja sain nyt puserrettua tuon erikoisammattitutkinnon kasaan vuoden putken jälkeen. Melkoinen pätkä siis kaikenlaista takana ja tarvitsen hetken ihan vain arjen rauhallisuuden ihmettelemiseen ja etenkin siitä nauttimiseen.

Halusin tulla pikaisesti kuitenkin näyttämään langat, jotka tekivät minut tänään kovin onnelliseksi kauniilla sävyillään.


Kyseessä on korpipaatsamalla värjätty 100 % villalanka. Ainoastaan väriliemen pH:ta on vaihdeltu eri vyyhtien välillä. Minusta olikin tavattoman mielenkiintoista ja kiehtovaa, miten niin pienellä seikalla saattoikaan saada aikaiseksi keskenään niin erilaisia sävyjä. Näistä tulee jotakin hauskan raidallista, sillä langat on jaettu alunperin yhdestä noin 100 gramman vyyhdistä.

PS. Pahoittelut myös siitä, etten ole ehtinyt oikein käydä moikkailemassa ja ihastelemassa myöskään muiden kevätjuttuja viime aikoina. Koetan palata takaisin täysijärkisten maailmaan viimeistään maanantaina ja silloin siis toivon mukaan taas törmäillään :)

7 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnittelut erikoisammattitutkinnosta! :)

Katri kirjoitti...

Aivan uskomattoman kauniit värit langoissa!

Annis kirjoitti...

Sirpa, kiitokset! Kyllä sitä on väännetty ja stressattukin sen verran, että tuntui oikein hyvältä saada se vihdoin pakettiin asti :)

Katri, kiitos. Ne ovat tuolla kuivuessaan saaneet hymyn huulille joka kerta kun olen ohi kävellyt. Etenkin tuo happaman liemen kirkas keltainen oli ihanan aurinkoinen.

pirjopon kirjoitti...

Paljon kiitosksia lohduttavista sanoistasi!

sirimi kirjoitti...

Ihanat värisävyt noissa värjäämissäsi langoissa :)

Anneli kirjoitti...

Upeita lankoja. Näen nuo jo jossain tuössäsi yhdessä, sävystä sävyyn :D

Mukavaa viikon jatkoa !

Annis kirjoitti...

pirjopon, ei mitään, niitä ei tuollaisina hetkinä voi olla koskaan liikaa. Toivottavasti kaikki menee parhain päin!

sirimi, kiitokset. Noiden käyttöönottoa oikein odotan :)

Anneli, minä jo pohdin laidasta laitaan, missä noita voisi parhaiten käyttää.