tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

"I'm commander Shepard and this is my favorite dishcloth in Citadel"


Päättelin pinoutuneet tiskirätit vihdoinkin samalla, kun mies ratkoi visaista keikkaa Mass Effect 3 videopelin parissa (tosin kunhan sain neulan kädestäni, ryöstin ohjaimen takaisin itselleni ja jatkoin komentaja Shepardin kera galaksin pelastamista). Mukana pinossa oli muutama jo aiemmin valmistunut, jotka nekin (krhm) olivat odotelleet päättelyä jo noin nelisen kuukautta.

Muutama jää täydentämään omaa varastoa, muut lähtevät torstaina kanssani Imatralle kohti uusia koteja. Olen ainakin veljelleni luvannut parikin rättiä testikäyttöön, joten nyt voisi olla sovelias hetki lunastaa vanhoja lupauksia. Muutama mennee myös kyläilypaikkoihin viemisiksi, ettei aivan tyhjin kätösin paikalle tulla.

Mallit: Sekalaista seurakuntaa, valtaosa omasta päästä erilaisia perusmalleja soveltaen.
Langat: Novitan Bambu sekä toinen hieman paksumpi bambulanka (100 % bambu). Kerron jälkimmäisen nimen, jos en tyhmyyksissäni heittänyt kaikkia vyötteitä mäkeen sitä mukaa kun työt edistyivät.

Nyt ehkä ihan pieneksi toviksi vielä avaruusalus Normandyn puikkoihin, illaksi olisi uimareissua tiedossa.

9 kommenttia:

Aarnilintu kirjoitti...

Voi, meilläkin mies hakailee aina minua peliseuraksi, mutta ei ole saanut minua peliohjaimen puikkoihin muutamaa satunnaista kertaa lukuunottamatta. Kun olen pysytellyt niissä omissa puikoissani.

Rentouttavalta kuulosti myös tuo extempore-Tallinnan reissu. Sellaiset reissut, joita ei ole suunniteltu ja aikataulutettu täyteen, ovat yleensä niitä parhaita. Peppersack kuuluu omiinkin suosikkeihini:)

Annis kirjoitti...

Aarnilintu, minulla peliharrastus alkoi jo alle kouluikäisenä isän tietokoneella ja on pysynyt kiinteänä osana elämääni aina näille päiville asti :) Miehen kanssa pelataan yhdessä ja erikseen, ainut vaikeus on välillä löytää sellaisia pelejä, joista kumpikin nauttisi ja joita täten voisi pelata yhdessä. Mutta kannattaa kokeilla ja etenkin eri tyyppisiä pelejä, jokaiselle varmasti tänä päivänä löytyy jo jotakin, eikä valikoima ole oikeastaan koskaan ollut rajoittunut vain niihin eniten mediassa parjattuihin räiskintäpeleihin.

Minä jotenkin olin onnistunut sen Perppesackin väistämään, vaikka tiesin kyllä missä se sijaitsee. Mikä lie ollut syynä tähän, ainakin minä pidin ruokalistan vaihtelevuudesta melkoisesti. Jatkossa tulee varmasti käytyä myös. Ja tosiaan, yleensä nautin juurikin siitä, kun on jokin tuntuma paikoista joissa voi vierailla, mutta aikataulu sallii kaikenlaisen harhailun ja eksymiset :P

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi oi miten upeita virkkuita. Värit ovat herkkuja. Mukavaa Pääsiäisen jatkoa Teille.

Anneli kirjoitti...

Nuo on kyllä todella kauniita. Eihän noita raaski käyttää :)
Sellaisi keittiön "koruja" :)

Oikein mukavaa huhtikuuta !

Annis kirjoitti...

enkuli, kiitokset :)

Anneli, kyllähän noilla pyyhkiessä on aina parempi mieli kuin sitä perus-Wettexia pöydän pintaa pitkin kitkuttaessa :)

Tuulikki kirjoitti...

Nätti pino. Onko väliä, mitä kuitua lanka on tiskiräteissä? Mietiskelin, että, jos ei uutta viitsi virkata, voisko vanhat virkkaukset laittaa tiskirätiksi.

Annis kirjoitti...

Tuulikki, laitoinkin sinulle viestiä, mutta yleensä tosiaan tuo bambu tai hamppu toimivat parhaiten :) Kirjoittelin myös sattumalta sopivasti eilen samaan saumaan Villikatajan puolella kestotiskiräteistä sekä etenkin niissä käytetyistä kuiduista ja niiden ekologisuudesta.

-M kirjoitti...

Ei vitstit! Terkkuja vaan, ihan sattuman kautta sun blogiis päädyin... Pakko kommentoida ku toi postauksen otsikko niin kolahti :DD Täällä on kans kuunneltu ko. pelin viisauksia :D Äijä on must ylpee ku tiedän Krogenit (vai miten ne sammakkoukkelit nyt kirjotetankaan):D

Annis kirjoitti...

-M, mukava että eksyit :)Hauska sinällään, että vaikka pelaaminen on yleistynyt vuosien varrella, eikä ole enää sukupuolisidonnaista samalla tavalla kuin vaikka 90-luvulla, silti saa etenkin nörttipojilta ilahtuneita hymyjä kun tajuavat, että tunnen tosiaan samat vanhat klassikkopelit kuin hekin :) Ja ME-sarja on ollut kyllä aikamoista herkkua kunnon roolipelejä rakastavalle sydämelleni, en ihmettele jos se teilläkin on pelattavana viihtynyt :)