maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Hangella kevein askelin tanssienMinä en näköjään pääse tästä aiheesta yli enkä ympäri. Sain lisäpuhtia viimeiset pistot tökittyäni ja värikarttaa silmäillessäni - minulla oli noin 35 sävystä enää 8 pistelemättä peruspistoiksi. Pistoja oli myös määrällisesti selkeästi vähemmän edessä kuin niitä oli takana. Tästähän saattaa joskus tullakin valmista!


Tädin mekko on viimeistelyjä vaille valmis, puolipistoista koostuvat pilvet on tökitty kokonaan ja jäljellä onkin lähinnä enää siipien urakoiminen sekä muutamat yksittäiset sävyt sinne tänne. Plus joku taisi mainita joskus ne lempparini eli helmikirjonnat.

Lupaan välillä pyhästi kirjoitella jostakin muustakin, mutta tämä projekti jotenkin lumosi minut pitkästä aikaa.

7 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Oi miten kaunis työ Sinulla on meneillään. Kyllä tuossa saat tarkasti katsella, joka pistoa.
Ei ole mikään telkkarityö :D

Minulla pitää aina olla sellainen, jota ei tarvitse, kuin silloin tällöin vilkaista :)

Oikein hyvää talven jatkoa, toivottavasti nyt olet kaikin puolin terveenä !

Sirpa kirjoitti...

Voi että on kaunis!

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOH MIKÄ IHANUUS. Tekisi mieli aloittaa pistelytyö minullakin. Tunnit vain ei oikein tahdo riittää mihinkään. Mukavaa viikkoa Sinulle.

Tuulikki kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee. Saat tästä neidosta kauniin työn itsellesi. Miten se olikaan, että nauti myös matkalla olosta, äläkä vain perille pääsystä.

Annis kirjoitti...

Anneli, kiitokset. Kyllä minä teen tuota pääosin telkkarin äärellä, mutta telkkariohjelmat saavat minusta lähinnä korvakuulolta seuraajan :P Tästä syystä myös yleensä suositaan kotimaista tai englannin kielistä tuotantoa, jotta pysyn kärryillä siitä, mitä tapahtuu.

Sirpa, kiitokset :)

enkuli, sinulla muistaakseni olen nähnytkin muutakia aika kaunokaisia blogissasi. Aikahan se tahtoo aina hangata vastaan, siksi minullakin vuorottelvat eri työt.

Tuulikki, kyllähän sitä sitten joskus. Hauskinta on mielestäni ollut, kun olen miltei malttanut ottaa jokaisen värinvaihdon yhteydessä valokuvan. On mukavampi sitten jälkikäteen katsella, että mitä ulikaan tehneeksi, kun näkee kehittymisen vaihe vaiheelta.

Marja K kirjoitti...

Onpa kaunis ja isotöinen ristipistotyö! Ei puutu paljon :)

Annis kirjoitti...

Marja K, välillä masentavan paljon :D Mutta vihdoin voin todeta, että nyt on pistoja vähemmän edessä kuin takana!