sunnuntaina, lokakuuta 30, 2011

Sadonkorjuu

Sukkasadon viimeiset lapsukaiset ovat tässä. Tänä(kin) vuonna saldoni oli neljä paria käpälänlämmittimiä, mihin olen sangen tyytyväinen. Tiesin jo etukäteen, että syyskuussa jos saan neulottua riviäkään, se on melkoinen ihme. Kuukauden neuloskeluiksi tämä onkin minulle oikein sopiva rytmi.

Kumpikin sukkapari on valmistunut jo tovi sitten, mutta niiden päätteleminen osoittautui aivan yhtä vaikeaksi aloittaa kuin päätteleminen yleensäkin. Lisäksi huomasin lämpöni nousevan torstai-iltana kuumelukemiin ja olenkin viettänyt päiväni pääasiallisesti rennosti ottaen ja nukkuen. Tauti ei missään vaiheessa ole yltynyt infernaalisiin mittoihin, vaan on pysytellyt perusflunssana ja yleisenä vetämättömyytenä. Toivottavasti tajuaisi hiljakseen lähteä vetämään.


Malli: Wendy Knits: Serpentine Socks
Lanka: Novita, Nalle, veriseitikin jälkiliemi


Malli: Perusvillasukka
Lanka: Novita, 7 veljestä

Kumpikin pari on menossa eteenpäin. Minä puolestani ajattelin nauttia kupillisen miehen tekemää lihakeittoa ja sukeltaa takaisin vällyjen väliin.

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita sukkia olet saanut aikaan.

Tuulikki kirjoitti...

Parempaa vointia.

katri kirjoitti...

Paranemista!

Kauniit noi pitsisukat, ja värikin on aivan ihana!

sirimi kirjoitti...

Kauniita sukkia!
Toivottavasti tauti on jo hellittänyt.
Hyvää Pyhäinpäivää!

Annis kirjoitti...

enkuli, kiitokset :) Vähän etukäteen meinasin ylittää aiemmat sukkasatoilumääräni, mutta sitten tajusin onneksi ajoissa miten realistiselta se syyskuuni huomioon ottaen näytti :D

Tuulikki, kiitän. Valitettavasti jokin meni pieleen ja toivun tässä nyt vielä kaiken päälle kahden päivän todella tormakasta mahataudista -.-

katri, kiitos. Veriseitikki on ehdoton lempparini värisienistä :)

sirimi, kyllähän se tauti hellitti onneksi. Sain vaihdossa toisen tilalle parin päivän terveenä olemisen jälkeen :D