keskiviikkona, syyskuuta 07, 2011

Jalkojeni alla

Hankin taannoin trikoosta leikattua matonkudetta luonnonvalkoisena ja vihertävän turkoosina versiona. Mokomat saivat maata tovin komerossa odottamassa, että ennättäisin niiden kimppuun.

Turkoosin kuteen selvittelin vyyhdiltä kerille samalla kun juttelin sisareni kanssa maratonpuhelua. Puhelun aikana laitoimme maailman taas raiteilleen ja suunnittelimme tulevia juttuja. Samalla virkkailin matontekelettä valmiimmaksi. Puhelua lopetellessani olin yllättynyt siitä, miten nopeasti paksusta kuteesta matto oikein valmistukaan, sehän oli paria riviä vaille valmis. Sitten tajusin katsoa puhelun kestoa ja tajusin, että eihän se ihan niin nopeaa ollutkaan, olimme vain tapamme mukaan jääneet pahemman kerran suustamme kiinni...


Lanka: Trikookude
Malli: Yhdistelty useita ja loput sävelletty omasta päästä
Muuta: Tästä tuli yllättävän kiva, joskin maton loppusijoituspaikka on vielä vähän auki. Valkoinen kude odottelee edelleen komerossa ja minulla on sille jo malli valmiina. Vielä kun saisi pari päivää ylimääräistä aikaa!

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että osaakin olla kaunis ja väri on oikea herkku.

katri kirjoitti...

Voi kuinka ihana!

Annis kirjoitti...

Enkuli, kiitokset :) Itse olin kahden vaiheilla pitkään tuon ja vähän vaaleamman kuteen kanssa, mutta lopulta tuohon päädyin. Kiva siis, että miellyttää jonkun muunkin silmää!

katri, kiitoksia kovasti. Meillä kissat ovat omineet tuon nyt täysin, siinä on kaiketi jotenkin mukava katin makoilla mutkalla.

Kuu Yrttitarhassa kirjoitti...

Tämä on kyllä niin hieno. Ihastuin <3

Annis kirjoitti...

Sitten vaan ontelo- tai trikookudetta hankkimaan ja koukku käteen :) Kyllä jos tämä minulta luonnistuu, onnistuu se muiltakin!