torstaina, elokuuta 11, 2011

Värien tanssi

Jostakin kumman syystä se, että vaihdoin etusivuni gadgetien sijainteja ja siistin muutamia kokonaan pois, muutti listoilla ja muualla näkyväksi kahden kuukauden takaisen päivityksen Otavasta. Eihän siinä mitään, kelpo reissuhan sekin oli ja sitä toki mielellään muistelee. Olisi vain kiva tietää, mistä moinen johtui ja onko minun aika etusivua rukatessani pelättävä, että rikon jotakin. Noh, ehkäpä päivitys korjaa tilanteen. Jollei, niin tottukaa sitten seuraamaan vakituisesti tervanpoltto-operaatiotani toukokuulta.

Tänään kuitenkin käytimme Lilyan kanssa aikaa ja vaivaa siihen, että saimme villalangan vaihtamaan väriä. Niinpä kykimme pusikoissa nyhtämässä siankärsämöä ja kiiltopajua. Lisäksi päätimme heivata liemeksi aiemmin kerätyt pietaryrtin kukinnot, jotka eivät vain tajunneet omaa parastaan ja kuivuneet asiallisesti. Mokomat alkoivat homehtua, joten päätimme koettaa pelastaa sen, mitä pelastettavissa oli (Onneksi päätimme, sillä kelpo keltaiset sieltä irtosikin).


Kiiltopajun lehdet matkalla väriliemeksi sekä harmaa sukkalanka ottamassa alunakylpyä.


Koska olemme kaksi isoa naista, keittiöni on liian pieni meille molemmille. Keittolevyn avustuksella toinen siirtyi ainakin aina välillä parvekkeelle viherkaaoksen keskelle.

Keittiöön tuotti vähän ahtautta meidän lisäksemme myös tavaramäärän, jonka sinne onnistuimme sullomaan hyvässä järjestyksessä.

Kuvia lopputuotoksista, jahka aamu suvaitsee valjeta ja parvekkeella näkee taas kuvata.

Tänään kävin myös hakemassa kangasta muutaman metrin, joten tiedossa onkin ensi viikolla harvinaista herkkua ompelutöiden muodossa. Tämä uhoni sisältää sen optimistisen oletuksen, että saan jotakin valmiiksi asti, enkä päätä kiroillen hylätä koko kovanonnen konetta pysyvästi.

Olen menossa viikonlopuksi Tampereelle. Tarkoituksena on sekä nähdä siskoa että Tunaa ja Lilitheaa. Lisäksi yleisen remuamisen lomassa olisi tarkoitus sekä pitää pelinjohdollista kokousta samaisella porukalla larppiprojektin käynnistelemiseksi sekä ottaa tunnelmakuvia pelin sivuja varten. Jännitystä ja hauskanpitoa siis tiedossa koko rahalla.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten tuo kasvivärjäys on ihanaa. Mukavaa Tampereen matkaa.

Annis kirjoitti...

enkuli, se on kyllä kumman koukuttavaa puuhaa! Syksyn tullen luulisi helpottavan, mutta vielä mitä, sitten tulevat sienet :D Kiitokset, reissu oli mitä mainioin.