perjantaina, kesäkuuta 03, 2011

En minä mutta tytöt...

...tai tarkalleen ottaen sisareni Rni. Minä en olisi lankaa ostanut. En ennen kuin vanhat seiskaveikat on juntattu kaikki kiinni siihen halvatun peittoon. Ei, ei, ei! Ensin pitää aina kuluttaa ylimääräiset kerät alta pois ja suunnitella, minne upottaa ylimääräisiksi jääneet pikkunöttöset. Mutta kun armas sisar antaa listan töistä, jotka tahtoisi tilata, minähän en voi enää mitenkään langan tuloa siinä vaiheessa estää.


Dropsin Alpacaa violettina, Novitan Foxia beigenä ja Polkkaa karkkipinkkinä, Gedifran Anea herkullisen vihreänä ja Coatsin Capriosaa turkoosina. Alpacat ja Capriosat ovat työpalkkaa minulle, joten ne jäävät minua ilahduttamaan. Muut olisi tarkoitus neuloa Rnille asusteiksi.


Minulla on taas useampi projekti työn alla, mutta jotakin pientä olen ehtinyt tehdä valmiiksi asti. Tiskirättejä, taas vaihteeksi. Näille onneksi on aina käyttöä.

Lanka: Novita, Bambu
Malli: Sovellusta erilaisista pyörylöistä pylväillä

Ensi viikolla taas kurssille, siellä menevätkin sitten seuraavat kaksi arkiviikkoa kokonaisuudessaan. Kiirettä siis pitää jatkossakin, pahoittelut epämääräisestä päivitystahdista sekä poissaolevuudesta seuraavina viikkoina!

6 kommenttia:

Rni kirjoitti...

Voi kun ne näyttävät kauniilta ja herkullisilta, etenkin tuon karkki-Polkan voisin pistellä suuhuni.

Kiitos kaunis vielä kerran, miusta kyllä tuntuu että nuo langat on aika köyhä korvaus isosta työstä. No, onneksi miulla on siuta varten kaapissa odottamassa se yksi Dermosilin karpalorasva, jonka tilasin alunperinkin jotain siun lahjaa varten. Voin antaa senkin kiitokseksi kun tavataan.

hillanen kirjoitti...

Ihania pyörylöitä :)

katri kirjoitti...

Lankaostoksia ei selitellä vaan kannetaan ostokset selkä suorana kuin nainen :D Muistan tämän itsekkin seuraavan kerran kun repsahdan :D Ihania ovat kyllä!
Ja pyöryläiset on niin ihanan siistillä käsialalla virkattuja, voi kun itsekkin osais....

Annis kirjoitti...

Rni, ovat ne kyllä aika suloisia. Itse ihastuin noista sinun langoistasi etenkin tuohon vihreään, se on kamalan kaunista etenkin kun pääsee tarkastelemaan sitä lähietäisyydeltä. Ja kuten jo aiemmin sanoin, kiitosta oli jo ihan yllin kyllin!

hillanen, kiitokset :) Nuo ovat käteviä kaapissa, kun niitä voi sitten napata matkaan vaikka vieraisille mennessä, onpahan jotakin viemisiä.

katri, minähän en itse teknisesti ottaen repsahtanut, enhän...? :D Koetan muistaa tämän jatkossa. Olen vaan itse koettanut tosiaan viime viikot hankkiutua etenkin niistä jämäkeristä niin fanaattisella otteella eroon, että ihan nolotti miehen ilme, kun kotiin tulee iso pahvilaatikollinen lisää lankaa :D "Nää on tota Rnin tilaamia, että eivät oikeastaan edes ole minun. Vähän niin kuin vain säilytän niitä siihen asti että ehdin ne valmiiksi neuloa".

Anneli kirjoitti...

Voi juku pätkä, kun ihana lankalaatikko !
Tuo kelpais mullekin.
Ja nuo tiskirätit.. nyt kyllä minä "varastan" sulta mallin, on ne niin kauniita.
Vai kiirettä ja palstan hoitoa. Nyt onkin luvassa kuuma viikko, joten vettä varmaan saa kantaa. Mutta jos olet muualla, sun pitää joku siihen hommaan palkata.

Kuule kyllä minä nyt nautin. Ei ihminen voisi onnellisempi olla. Mitään muuta en kaipaa kuin tätä rauhaa ja hiljaisuutta.

Mukavaa viikkoa Sinulle !

Annis kirjoitti...

Anneli, mies on jupisten käynyt siellä palstalla kitkemässä ja kantamassa vettä :D

Malli on niin palikka ja itsekin jostakin aiemmasta soveltaen tehty, että ei siinä kyllä mitään varastamista ole :D Minä vain ihastuin tuohon piparkakkumaiseen muotoon, että noita on tullut nyt tehtyä räteistä pääsääntöisesti, eivät syö niin paljon lankaa kuin neliöt, ovat kuitenkin kätevän kokoisia ja nättejäkin vielä.