keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2011

Punaista punaiselle maagille


Vuoden 2011 luovuusleikin ensimmäinen osa. Lupasin siis värkkäillä omin kätösin jotakin viidelle ensimmäisenä kommentoinelle naamakirjan puolella ja nämä lupasivat levittää moista ilosanomaa eteenpäin. Ensimmäinen uhrini oli loppujen lopuksi helppo, sillä satuin huomaamaan paikallisessa Prismassa Nallen Marjaretki-langat alennuksessa. Minähän olin ikään kuin sopinut, että uutta lankaa ei taloon tule kuin määrättyihin projekteihin, mutta jotenkin minusta tuntui, että minun on tuo Puolukka-lanka ostettava. Kahta päivää myöhemmin tajusin sen, mitä alitajuntani oli minulle koettanut jo kaupassa kirkua: lanka oli aivan täydellinen Red Magen luovuuslahjaan.


Lanka: Novita Nalle Marjaretki, väri Puolukka
Malli: Sekoitus hieman kaikkea. Kuviona neuleessa on yksinkertainen valepalmikko. Sukat on neulottu kärjestä varsien suuntaan ja kantapäät napattu Toe-Up Socks in a Box -ohjeista, en tiedä mikä tuon kantapään virallinen nimi sitten on.
Muuta: Kerrankin, kiitos kärjestä tehdyn aloituksen sekä uudenkarhean keittiövaa'an, lanka kului miltei täydellisesti sukkien tekemiseen. Ei enää nöttösiä nurkissa pyörimässä, hurraa!


Postauksen muut punaiset tunnelmat aamun varhaishetkistä viime viikolta.

4 kommenttia:

katri kirjoitti...

Kylläpä on kauniit sukat!

Annis kirjoitti...

katri, kiitokset :) Vähän näyttivät hulvattoman pitkiltä, kun tuo mallineulos vetää kuitenkin leveyssuunnassa kasaan aika lailla. Ihan jalkaansopivat niistä kuitenkin tuli!

Red Mage/Marika kirjoitti...

Sukat löysivät tiensä onnellisesti perille ja jalkaan asti, kiitos! Toin ne viikonlopuksi kotiin lokoisaa oleskelua varten, ja siinä sivussa äitikin pääsi ihastelemaan värejä ja mallia. :) Pitänee yrittää suhteellisen pian vastalahjani luovuusleikissä lähtemään sinne päin...

Annis kirjoitti...

Marika, hyvä että paketti löysi perille! Olin siitä vähän huolissani ja mietin, että kehtaanko laittaa viestiä ja kysyä, mutta jos oletkin ollut vaikka lomilla, pilaan sitten yllätyksen :D Ei mitään hätää ja kiirettä, tässähän on vuotta vaikka miten paljon jäljellä! Minulla vaan loksahti ekana teistä viidestä kohdalleen tuo lanka ja väri sinun kanssasi yhteen, että en vaan voinut vastustaa inspiraatiota :) Toivottavasti koko sattui about kohdalleen, koetin niitä oman 41 jalkani kanssa testailla!