maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Saanko esitellä, ystäväni Harold

"Harold is a super easygoing monster who really likes to talk to plants. He likes to live in the planters of my houseplants, since he says they keep him calm and collected. He works very, very hard at having a slow-paced, relaxing life, which he admits is not always easy to do.


Malli (sekä kirjoituksen lainaukset): Rebecca Danger: The Big Book of Knitted Monsters, Harold the Houseplant Monster
Lanka: Seitsemän veljestä jämäkerä
Muuta: Suurin osa hirvityksistä on kirjassa neulottu aika massiivisilla langoilla. Haroldinkin malliversioiden koot vaihtelivat kirjassa 15-18 tuuman välillä. Omani oli siis miniversio. Kirja suositti vaihtamaan puikkokokoa alas reilulla kädellä lankaan nähden, mutta minusta tämä tuntui ohuemman langan kohdalla vähän liioitellulta. Puikkokoko oli lopulta kolmosen tienoilla.


"Do keep your eye on Harold, though. He tends to talk to those houseplants a little too much sometimes and he might need to be directed away from the plants and towards things that actually respond to him"

Minun Haroldini tosin saa puhua kasveille niin paljon kuin haluaa. Ne raukat tarvitsevat kaiken avun, jonka suinkin voivat saada.

10 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Ihana lutuinen monsteri! :) Miekii tahon tehä monsterin..

Lilya kirjoitti...

Ooii, soma!! <3

Annis kirjoitti...

Harold kiittää kehuista ja kömpii takaisin kukkatorniin, jonka keskihyllyn mokoma on keksinyt valloittaa kasvien valvontapaikakseen.

hillanen, siinä ei auta kuin käydä hirviöisiä kilkuttelemaan :) Jokaisella pitäisi olla vähintään yksi hieman epämuodostunut ja outo hirvitys nurkissaan (Minua ei lasketa tämän tarpeen täyttäjäksi omassa kodissani, vaikka mieheke mitä tahansa vinoilisikin, toim. huom.).

Anneli kirjoitti...

Suloinen tuo Harold !
Ihanat jalat varpaineen.
Tuollaisen minäkin tahtoisin, jos osaa puhua kukille. Minä kun en nykyään viitsi sitä tehdä ;(
Mukavaa viikkoa Sinulle Haroldin seurassa :)

Tuna kirjoitti...

Harold on ehkä sympaattisin otus hetkeen :D

Annis kirjoitti...

Anneli, minä en niin kamalasti Haroldin varpaista pitänyt neulomisvaiheessa, kun niissä oli niin kamalasti langanpäitä pääteltäväksi! Yhdessä jalassa roikkui miltei kymmenkunta lankaa ihan minun kiusanani, minä kun inhoan päättelyä -.- Nyt ne näyttävät huomattavasti miellyttävämmiltä, tosin.
Mutta tuo kukille puhuminen on minustakin sangen hyödyllinen ominaisuus ja toivon, että Harold saa suostuteltua ne pysymään hengissä paremmin kuin minä.

Tuna, hänessä on jotakin kovin valloittavaa. Kunhan jaksaisin askarrella vielä toisen, että saisi Punto ikkunaansa myös yhden hirviön.

katri kirjoitti...

Aivan ihana monsteri!!!!!

Annis kirjoitti...

katri, kiitokset :) Tuo limoviikuna, jonka edellä Harold poseeraa, pyrähti hurjaan kasvuun tässä viimeisen viikon aikana. Ehkä tämä siis toimii!

Nzqu kirjoitti...

Jos Haroldin läsnäolo todella toimii viherkasvien virkeyttäjänä, minäkin vaadin saada itselleni yhden! Onkohan monsterin ulkomuodolla niin väliä? Jos neuloessa ajattelisin hyviä viherkasviajatuksia, niin jospa se toisi vaadittavan tehon monsterille? Täytynee kokeilla. :)

Annis kirjoitti...

Nzqu, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Uskoisin, että tämä tekniikka voisi hyvinkin toimia! Minulla ei ainakaan yksikään kasvi ole ehtinyt Haroldin taloon tulemisen jälkeen kuolla, joten ainakaan negatiivisia vaikutuksia en ole huomannut.