lauantaina, tammikuuta 22, 2011

Kissallista

Kaikesta jännittämisestä huolimatta esitys meni hyvin. Ainoa huolta aiheuttava asia oli 25 minuutin ohjepituus, jonka ylitin jonkin verran. Silti kommenteissa oli mainittu, että lisätiedot siitä tai tästä asiasta olisivat olleet mukava lisä. Pääasiallisesti palaute oli todella hyvää ja sain hoideltua myös muutamia tarkastukseen liittyviä asioita. Esityksen jälkeen jatkoimme keskustaan ja kävimme kilistelemässä niin kuohuvaa kuin syömässä äärimmäisen hyvinkin. Nyt odottelen, että gradu tulee tarkastuksesta ja haen sitten tutkinnon ulos.

Sisareni Rni jäi tälle aamulle asti seurakseni ja ehdimmekin touhuilla kaikkea rentouttavaa. Kävimme myös pyörähtämässä kaupungilla sekä Vaajakosken Naissaaressa, jossa on design-paja sekä Puttipajan oma erikoismyymälä. Puttipajasta tulee usein ostettua ystäville lahjoja, koska tuotteet yksinkertaisesti ovat äärettömän suloisia ja lahjoiksi sopivia. Niinpä piipahdus Naissaaressa oli odotettu. Yllätyksekseni löysin kuitenkin vahingossa jotakin aivan muuta kuin mitä luulin tulleeni katselemaan.

Voiko kukaan kuitenkaan todella vastustaa näitä?


Siskokulta osti minulle ihastukseni tajuttuaan omien sanojensa mukaan valmistujaislahjaksi kaksi isompaa teekuppia ja lisäksi pyöreän kulhon. Mies taas nappasi mukaan kaksi tavallisempaa kahvikuppia. Nyt meillä onkin kaapissa temmeltämässä lauma hieman yksinkertaisilta vaikuttavia kissoja.Ihastuttavat kissakupit ovat Keramiikkastudio Envaldsin tuotoksia eli ovat kotimaista käsityötä. Minun on todennäköisesti jonkinlainen pakko hakea näitä joskus lisääkin.

8 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Paljon onnea Sinulle !
Nyt se elämä alkaa... :)
Pakkohan Sinun on noita kissamukeja lisää hakea, pitäähän niitä olla ainakin 4.

Sydämelliset kiitokset, osaat aina kirjoittaa niin kannustavasti :)

Annis kirjoitti...

Anneli, Kiitoksia ja toivotaan että alkaa! Ensin meinasin tosin ottaa noin viikon lomaa, enkä tee mitään Oikeaa ja Hyödyllistä. Sen verran pitkä prosessi, että stressi jäänyt takaraivoon ja en varmaan vielä pariin päivään tajua, että tämä oli ikään kuin tässä.

Kiva jos olen voinut päivääsi piristää, blogisi kun on tuonut minulle paljon iloa ja inspiraatiota vastineeksi!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnittelut valmistuvalle! :) Ja ihania kissamukeja!

Annis kirjoitti...

Sirpa, kiitokset. Vielä virallisiin papereihin asti pidätän hengitystä ja sitten uskallan ottaa ilon irti kunnolla. Minä menetin noille kateille sydämeni täysin. Varmaan jos katit olisivat olleet yleviä, sulokkaita ja ylväitä, olisin todennut näteiksi ja jättänyt hyllyyn. Iskevä yksinkertaisuus sen sijaan lähti heti matkaan :D

katri kirjoitti...

Onnea!!!!!
Ja ihanat astiat todellakin!

Annis kirjoitti...

katri, kiitokset :) Tässä vaiheessa on helppo hymyillä! Astiat ovat olleet jo kovassa käytössä ja pidän niistä päivä päivältä enemmän.

Nzqu kirjoitti...

Kissamukit ovat ihania! Juurikin noiden hämmästyneiden silmien vuoksi, tuovat jotenkin luonnetta.

Annis kirjoitti...

Nzqu, minäkin ihastuin juuri tuohon hämmentyneeseen ilmeeseen :D