lauantaina, joulukuuta 04, 2010

Tahtoisin

Tahtoisin vain sanoa, että lankoja ei sitten taideta vähään aikaan ostella. Mies oli samaa mieltä.


Tahtoisin myös huomauttaa, että noin puolet langoista on äitini, joka sekosi täysin hulvattoman isoon lankakauppaan päästyään. Ihan vain näin huomautuksena. Itsehän olin hillitty ja tyyni ja valitsin kaiken selkein järkiperustein.

Ei sitten muuta. Minä saatan mennä ehkä jopa vähän neulomaan ja toipumaan erittäin vähäunisesta reissusta.

7 kommenttia:

Lilya kirjoitti...

Aaah, LANKOJA!!! Arvaapas, miten käy vaan Laineen tyttöjän tossa pari viikkoa myöhemmin, kun päästään kans reissuun.. ;-D

Annis kirjoitti...

Lilya, Laineen tytöille käy varmaan oikein onnellisesti ja mukaan päätyy kaikkea hyödyllistä ja tuiki tarpeellista! Eikös se aina näin ole, ainakin silloin kun pitää asiaa muille selitellä? :D Minnekäs te olette reissuamassa?

Mutta totta puhuen, käytännössä miltei kaikille ostoksilleni oli jo suunnitelma etukäteen eli en ostanut ihan niin summamutikassa tavaraa, vaikka siihenkin meinasin sortua välillä. Äsken juuri etsin itselleni Ravelryn kautta sopivaa ohjetta angoralangalleni, että sillekin olisi selkeä visio :P

Anneli kirjoitti...

Ihania lankoja, taidan olla vähän kade!
Mutta ei niille miehille kannata kaikkia lankoja edes näytellä.... :)

Annis kirjoitti...

Anneli, tuossa piilee suuri viisaus :D Minulla on yksi arkku täynnä lankoja vielä, joiden olemassaoloa mies ei ole ehtinyt tajuta, kun arkku kulki muutossa ilman, että sitä tarvitsi tyhjentää/aukoa ;) Mutta kyllä sitä olisi toki viisainta aina hankkia vain se mitä kulloinkin tarvitsee.

Ja ai niin, päätin sinun innoittamanasi, että nyt kun kerran aikaakin periaatteessa tänään on, pyhitän sen sitten jouluaskarteluille. Ja kyllähän sitä saa aikaan kun reippaasti tekee!

Lilya kirjoitti...

No mehän mennään kans Tallinnassa piipahtamaan, mä ihan ekaa kertaa! Näemmä sieltä irtoaa lankoja aika tavalla, pitää varata isot laukut mukaan. Pojatkin tulee mukaan tosin, joten ei taida lankaostokset pysyä kovin salassa.

Anneli kirjoitti...

Hei !
Kiitos pitkästä kommentistasi .
Minua kyllä alkaa jo vähän hävettää nuo hölmöt ideat.
Joku voi luulla minua ihan juopoksikin :) Vaikken juo enkä polta, olen siis raitis.
Mutta kun tuntuu että ideoita pursuu korvistakin..... pakkohan se on toteuttaa.
Harvoin teen ihan ohjeen mukaan, vaan otan kuvista jotain ideoita , myös.

Joulu valmistelut alkaa olla loppusuoralla. Leivonnaisia ihan kiitettävästi ja siivouskin yli puolen välin.
Mutta älä Sinä huoli, tulee se joulu vähemmälläkin höösäämisellä.
Mukavaa joulun odotusta Sinulle ja kiitos kun jaksat käydä kommentoimassa.

Annis kirjoitti...

Anneli, minusta on vain ihana katsoa, miten joku tosiaan pursuaa ideoita. Jokainen meistä on luova omalla tavallaan, itselle rakkain luova touhu on aina ollut kirjoittaminen. Mutta siinä on minusta aina jotakin ihanan kutkuttavaa, kun näkee, miten joku on löytänyt sen oman kipinänsä ja puhaltaa sen sitten täyteen hehkuun. Luovuus on kaunista ja sen seuraaminen tekee minulle aina hyvän mielen! Ja ei vitsit, minulle ei ainakaan kerennyt käydä mielessäkään, että olisit itse tölkit kerennyt tyhjentää :D Mutta totta, voisihan sitä tosiaan joku ajatella sen niinkin.

Minua miltei vähän hävettää, kun tiedän suurimman jouluhöösän olevan äitirukan harteilla kotona, sinne kun jouluksi suuntaan. Onneksi huomenissa sinne, niin ennättää vielä ennen aattoa auttaakin. Omassa kodissa kuitenkin riittää kun tekee vähän joulukoristeita ja hakee punaisen pöytäliinan sekä hyasintin pöydälle. Kotona Imatralla on kokonainen omakotitalo ja töitä löytyy perinteisestä saunanpesusta aina kuusen hankintaan ja leipomiseen.