maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Tiedotus


Muutto sujui hyvin ja pääasiallisesti kaikki tavarat ovat nyt uudessa osoitteessa. Parhaillaan istun takamuksellani vanhan kämpän lattialla näpyttelemässä työläppäriäni, sillä tämä on ainut paikka, jossa minulla on verkkoyhteys yliopiston verkkoon ja voin käyttää graduni loppuponnistuksessa käytettäviä ohjelmistoja.

Uudella asunnolla ei netti toimi vielä, enkä tiedä missä vaiheessa se tulee pamahtamaan päälle. Sitä odotellessa kuitenkin postaukset ovat jäissä, enkä kamalasti ennätä valitettavasti muidenkaan blogeja lueskella ja kommentoida. Tällä hetkellä minulla ei ole myöskään selkeää tietoa siitä, milloin tiedon valtatiet taas minulle aukeavat. Nettipakettia siis odotellessa.

Kuva: armas veljeni Tuukki


2 kommenttia:

Lilithea kirjoitti...

Tuukki tosiaan on melkoinen valokuvaaja. Vaau. Herkkä ja taiteellinen urho.

Annis kirjoitti...

Lilithea, kyllä se herkkyys lopulta sen kaiken passiivis-aggressiivisuuden alta pilkottaa! Sain muutama joulu sitten lahjaksi valokuvakansion, johon veli oli koonnut kauneimpia otoksiaan. Se on kunniapaikalla hyllyssä edelleen. Erityisen ihania etenkin monista luontokuvista tekee se, kun ne ovat kaiken lisäksi kotimaisemista ja rakkaalta Saimaaltani.