keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Marjaisaa

Miehekkeen onnistui jollakin minulle täysin mystiseksi jääneellä keinolla saada asuntoomme tilapäinen nettiyhteys. Se on hidas, se pätkii ja se toimii vain tiettyjen reunaehtojen täyttyessä, mutta ainakaan minun ei tarvitse välttämättä juosta joka kerta nettiin halutessani kilometrin päähän vanhalle asunnolleni. Nettipimentoni jääneekin siis pienemmäksi kuin alunperin ounastelin. Tämä on äärettömän hyvä asia siinä mielessä, että gradun loppusuorailu helpottuu oleellisesti, kun minun ei aina ohjaajan neuvoja halutessani tarvitse lähteä joko laitokselle tai vanhalle kämpälle viestin välittääkseni. Äsken lähetinkin uusimman version työstä ohjaajalle kommentoitavaksi. Hienosäätöä vailla alkaa olla tämä projekti.

Tästä ilosta siis myös postaussuman purkamista tänään. Minulla on parikin käsityöjuttua valmiina ja lisäksi olen alkanut saada haalittua kuvahaasteeseenkin sopivaa materiaalia hissukseen.


Tahdoin itselleni uudet, ohuet sisäkäyttöön tarkoitetut tassuttelusukat. Edelliset ovat olleet sen verran kovassa käytössä, että kaipasivat rinnalleen tovereita. Tahdoin jotakin yksinkertaista, mutta jalassa mukavaa, joten valitsin malliksi sangen yksinkertaisen version. Hieman tavanomaisuudesta poikkeavuutta teki se, että malli neulottiin kärjistä aloittaen.


Malli: Hienon naisen arkisukat, kohtalaisen paljon mukailtuna
Lanka: Nallen Marjaretki, mustikka
Muuta: En tahdo osata edelleenkään päätellä silmukoita kyllin löyhästi, kun neulon kärjistä varsiin päin, sukan suu tahtoo jäädä kiristämään.Kuvausapulaisena tällä kertaa sukista kohtuuttoman paljon kiinnostunut Pikkunen. Neiti on ollut innoissaan uuden asunnon ikkunalaudoista, täältä kun näkee kerrankin kaiken kiehtovan mitä pihalla tapahtuukaan!

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja valmistuvalle gradulle! :)

Anneli kirjoitti...

Nätit sini-raitasukat.
Hienosti kuvattu :)

Annis kirjoitti...

Sirpa, kiitoksia. Itse en uskalla vielä edes sanoa, että se on kohta valmis, ettei kaikkeus kostaisi heti ja heittäisi jotakin kamalaa, joka venyttäisi sitä valmistumista jollaki tapaa :D

Anneli, kiitos. Pidin langasta kovasti ja itsekkäästi halusin jotakin neuloa itselleni vaihteeksi!

Anneli kirjoitti...

Kiitos sinulle taas niin ihanasta kommentista.
kiva kun tykkäät töistäni.
Nuo kommentit aina kannustavat tekemään lisää.... ja lisäää :)