perjantaina, marraskuuta 26, 2010

Kimono

Palautin tänään kohtalaisen pitkälle edenneen version työstäni kaikille ohjaajilleni, kun tähän asti työtä on tehty vain ohjelmisto-osaajan kanssa. Kaikki data ja materiaali työssä on nyt auki analysoituna, lähinnä tehdään enää hienosäätöä eli lisätään jotakin pieniä pätkiä tai tarkennetaan esimerkiksi menetelmäkuvauksia. En tohdi kuitenkaan ääneen vielä hihkaista sitä v-alkuista sanaa, jota loppuun saatetusta työstä yleensä käytetään. Olen sanonut sen viimeisen vuoden aikana kolmesti ja jokaisella kerralla paljastui, että jotakin isoa täytyi vielä tehdä ja vetää pahimmillaan puolet analyyseistä uusiksi samalla. Olen kuitenkin varovaisen toiveikas. Ehkä tämä vielä kansiin saadaan.Lanka: Novitan joku puuvillasekoite, en kuollaksenikaan muista
Malli: Garter Stitch Baby Kimono
Muuta: Tasoneuleeni ei laineile ihan niin radikaalisti kuin ennen, mutta hitusen kuitenkin. Höh.

Sain napit ommeltua vihdoin. Höyryttelyä vielä edessä ja kostuttelua, että saisi tämän muotoonsa ja siloiteltua. Pakettiin tämäkin olisi tarkoitus pistää.

Ai niin! Nyt voi vinkata hyvistä ostostelupaikoista Tallinnassa! Ensi viikolla olisi tarkoitus sinne äipän kanssa suunnata ja huhujen mukaan mainioita lankojen ostopaikkoja pitäisi olla useampikin. Jos siis sinulla on tietoa hyvistä ostopaikoista, vinkkaa ehdottomasti!

8 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Tulin vastavierailulle! Onpas useita kissuuksia teidän taloudessa, kainaloisia niin kuin meilläkin - silloin kun haluavat.

tallinnassa ehdottomasti se Karnaluks, vaikka onkin vähän vaikea löydettävä. ks. vaikka postaukseni http://www.kissatkeralla.vuodatus.net/blog/archive?&y=2010&m=07
Kun ei nyt muita nimiä muista (mutta jos tuonne menee, muuta ei tarvitsekaan..:)

Annis kirjoitti...

Pirjo, kissoilla on vähän tuo tyyli tosiaan noissa hellyydenpuuskissaan :) Ja kiitoksia vinkistä, vaikutti ehdottomasti vierailun arvoiselta paikalta! Täytyneekin laittaa ylös ja käydä metsästämässä, kartalta katsoen näytti tosiaan olevan kävelymatkan päässä :)

Nzqu kirjoitti...

Ompas nätti kimono!

Mä haaveilen myös ostosmatkasta Tallinnaan, tarvetta ei kyllä olisi mutta silti... :)

Annis kirjoitti...

Nzqu, minä odotan eritoten noita lankakauppoja ja lisäksi tahtoisin tuoda täydennystä nykyiseen astiastoomme eli Helina Tilkin lautasia. Suomen puolella mokomat maksavat niin julmetun paljon, ettei ole niihin täällä varaa. Mutta reissun päätarkoitus on nauttia joulutunnelmasta ja rentoutua, joten niissä kaupoissa käydään, joissa joudetaan :D

Anneli kirjoitti...

Ihana neule. Tuo näyttää niin sileältä, että pakettiin vaan.

Voi kun pääsis Tallinnaan ....!
Ja kyllähän sinne pääsisi, mutta kun pelkään olla laivassa. Jos vähänkin keinuu, tulen tosi sairaaksi. Ei silloin voisi käydä edes lankaostoksilla, mitä varten sinne menisin :(

juuli kirjoitti...

Vanhassa kaupungissa on ihana lankapuoti, nimi jotenkin sinnepäin kuin Yarn Store... Müürivahen "ylä"päässä. Jos lähdet raatihuoneen torin yläreunasta kävelemään kohti uutta kaupunkia eli itään (tai seisot selkä taloihin sen korkeimmalla kohdalla ja katsot edessäsi näyttäytyvää toria - silloin oikealle), tulet Müürivaheelle. Käänny kulmasta vasemmalle, ja kohtsiltään se onkin vasemmalla puolellasi. Kauppa on pieni, mutta kaksikerroksinen ja siellä on paitsi vironvillaa myös luksuslankoja sekä ihanaa ohutta huivipellavaa Liettuasta.
Hauskaa matkaa!

juuli kirjoitti...

"ja kohtsiltään se onkin vasemmalla puolellasi."
Se - tarkoittaa siis kauppa!

Annis kirjoitti...

Anneli, kiitos, kyllä taidan kuitenkin höyryttää vielä mokoman, vähän tasoittaisi käsialani lainehtimista :) Itse ainoan kerran tuli ikävä olo laivassa silloin joskus niiden pienen pienten Super Seacat-laivojen aikana, kun satuimme syysmyrskyssä siirtymään lahden yli. Keikutti ja kyllä vähän jo jännittikin! Onneksi päästiin perille.

Juuli, kuulostaa vierailun arvoiselta paikalta. Täytynee merkata ohjeesi ylös, huomenna lähtisi aamusta juna ja pääsisi jo seikkailemaan. Älyttömän ihana, kun ihmiset ovat jaksaneet kokemuksiaan jakaa, auttaa kovasti kun ei tarvitse itse haahuilla paikasta toiseen!