tiistaina, syyskuuta 21, 2010

Junailua, lankaa ja kermaa

Minä tiedän, että lupasin. Lupasin ja niin monta kertaa. Yhtäkään kerää ei tähän talouteen enää luikertelisi, ei ennen kuin edellisiä olisi kulutettu pois. Sukkasatoa varten annoin itselleni luvan pariin nöttöseen, mutta en mihinkään muuhun. Ehei, sillä tämä päätös pitäisi ja keskittyisin vain sukkiin pari seuraavaa kuukautta. Minä lupasin...


Mutta eikö tämä pietaryrteillä värjätty vyyhti olekin tavattoman kaunis? Etenkin, jos siitä neuloo itselleen jotakin pientä ja lämmittävää! Eihän se voi kovin paha luiskahdus olla, eihän? Eihän?Onhan niitä lankoja myös vastapainona kulutettu. Kovin pieniä määriä, mutta yrityksen puutteesta minua on turha syyttää.

Malli: Junasukat
Lanka: Jokin täysvillainen vauvalanka, jonka vyötteen onnistuin hukkaamaan ennätysmäisesti noin 20 minuutissa.
Saaja: Kummipoika

Pakkasin kimpsut ja kampsut, survoin Punton täyteen aina etupenkkiä myöten ja ajoin hirviä väistellen takaisin etelään. Nyt olen palannut jäädäkseni keskiseen Suomeen ja koetan säätää aivoni siihen, etten ole enää palaamassa takaisin. Toistaiseksi en ole onnistunut. Ehkäpä tajunta tässä laajenee lähiviikkoina.


Pakkausrumban suloisin helmi eli Sotkamon asuntoni jääkaapin takaseinästä paljastunut yllätys. Minä luulin, että se purkki lepäsi toisen purkin päällä. Ehei, se oli tanakasti kiinni takaseinässä. Edes huurretta en kaikkien elintarvikkeiden takaa bongannut. Sen mukavampi yllätys se sitten olikin havaita tunti ennen pihasta starttaamista.
Miten halvatussa se on tuonne päässyt? Millä halvatulla minä sen saan irti?!

3 kommenttia:

Lilithea kirjoitti...

Jäätynyt kerma, mahtavuutta! Iloisia terveisiä uneni mörölle viininpunaisessa samettitakissaan.
PS. Söpöt sukat.

katri kirjoitti...

:D
Kaunista lankaa ja suloiset sukat!

Annis kirjoitti...

Lilithea, kerma ei minussa valitettavasti herättänyt yhtä lämpimiä tunteita, kun sen kaapista ekan kerran bongasin. Saattoipa muutama vieno kirosanakin livahtaa suustani, kun sitä hyödyttömästi irti nyhdin.

katri, kiitoksia. Nyt pitäisi odottaa tämän sukkakauden päätöstä, että pääsisi tuota lankaa vihdoin operoimaan.