tiistaina, elokuuta 10, 2010

Np: Robert Miles - Fable

Armas ja ihanainen äitini joutui toukokuussa leikkuuttamaan molemmat jalkansa vaivaisenluiden takia. Operaatiota seurasi tuskainen kärvistely erilaisten siteiden ja luunaulojen kanssa. Minulla oli jo aiemmin tarkoituksena neuloa äipälle lohdukkeeksi ohuet villasukat, jotka sopisivat uuden mallin saaneisiin jalkoihin.

Satuin olemaan Lilyan kanssa tehdyn kimppalankatilauksen kera Joensuussa samaan aikaan kuin äitini ja esittelinkin aarteeni hänelle. Äiti ihastui oitis turkoosiin Fabeliin, joka poikkeaa niistä väreistä, joita hän yleensä ylleen kiskoo. Lupasinkin täten neuloa hänelle kyseisestä langasta sukat. Malliksi tahdoin jotakin perussukkia näyttävämpää, mutta sellaista, että sitä voi neuloa eri paikoissa ilman ohjetta. Päädyinkin siis jo aiemmin hyväksi havaittuun Käpyset -sukkien malliin.
Lanka: Fabel, noin puolitoista kerää. Jos olisin tämän aavistanut, olisin tehnyt pidemmät varret.

Malli: Käpyset-sukat

Nyt vaan sukat pakettiin ja ensi kerran kylille ajettaessa postiin. Toivottavasti ennen viikonloppua äippä saa availla pakettia.

4 kommenttia:

katri kirjoitti...

Kauniit sukat!
Tilasin sen Sock Innovation kirjan Bookplussan kautta, oli mielestäni ihan edullinenkin ja on todellakin ollut loistava ostos!
Aiemmissa postauksissani olleet Kai-Mei ja Angee sukat ovat myös tuosta samaisesta kirjasta :)

Annis kirjoitti...

katri, kiitoksia tiedosta, taidanpa lähteä selaamaan Bookplussaa heti jahka pääsen aseman koneelle, omani on tällä nettiyhteydellä tarpeettoman hidas nettikauppojen selailuun. Netistä ohjeiden bongailu on toki kätevää, mutta ilman tulostinta tarvitsee aina koneen saataville, että voi seurata ohjetta. Hyvä sukkakirja tulisi siis todellakin tarpeeseen!

Mari kirjoitti...

Ihanan väriset sukat! Itsekin haaveilen löytäväni tuota turkoosia Fabelia, tuo on niin ihana väri ja Fabel on hyvää sukkalankaa! :)

Annis kirjoitti...

Mari, tuo oli minustakin aika ihanan värinen lanka. Sääli miltei, että sukat piti antaa pois :D Tuli muuten mieleen, että blogissasi vierailtuani se Puro Batik -pulmailusi jäi mieleen ja Kajaanin Prismassa hämmennyin itsekin, miksi yllättäen Batikia notkuneet hyllyt kiinnittivät huomioni äkisti. Tuli vain sellainen epämääräinen "tätä piti hamstrata" -olo :P Olivatpa mokomat vielä alennuksessakin, mutta jäivät kylläkin odottamaan muita uusia omistajia loppujen lopuksi.