perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Pyyhkeitä

Lahjaprojekti ja FB meemin toinen osa eli postaus tulee ajastettuna. Toiveenani olisi, että nämä pyyhkeet ovat jo uudella omistajallaan kun tämä postaus ilmestyy näkyviin. Tällä kertaa kohteena oli rakas opiskeleva ystäväni, jonka makuun toivoisin näiden pyyhkeiden sopivan.
Ja kyllä, meinasin silittää nämä kertaalleen ennen lahjaksi antamista, joten noin mutkilla olevaa ja taiteltua versiota ei tarvitse vastaanottajalle työntää käteen. Ja oi kyllä, reunat ovat oikeasti suorat, mutten saanut myttyiselle sängylleni pyyhkeitä paremminkaan asettumaan. Pahoittelun käteydestäni.

Reunuspitsi on täältä (joskin tein siihen pieniä muutoksia edetessäni) ja aakkoset on muokattu vapaasti näistä.

Minulle oli kyseessä ensimmäinen kerta kun tein ristipistoja jollekin muulle kankaalle kuin aidalle. Se oli yllättävän hauskaa ja saatan sortua tähän joskus toistekin.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunista jälkeä! :)

Annis kirjoitti...

Mari, kiitoksia :)

hillanen kirjoitti...

Hii, B5 tuli katsottua tuossa viime vuonna (samalla neulottua pitsihuivi..) :) Vir oli aivan ehdoton suosikkini siinä. Miulle BSG:n lisäks rakkaimpia ovat Firefly ja uusimpana Dollhouse (molempia suosittelen lämpimästi, kaikkein eniten tietty iki-ihanaa Fireflyta josta ei vaan koskaan saa tarpeekseen..) Mut siis jee, kivaa että sieki tykkäät scifistä :) Ja joo, alan olla parantunut, vaikka aika sitkeä tauti olikin. Niin ja kauniita ovat pyyhkeet.

juuli kirjoitti...

Ihanat pyyhkeet! Kiitos reunapitsin linkistä, arkistoin koko projektin muistini syöveriin ja toivon joskus ehtiväni toteuttaa kans. Tämmöisen lahjan jos sais ... ystäväsi on onnenmyyrä!

Annis kirjoitti...

hillanen, scifi on kyllä eri viihteen genreistä ensirakkauteni jo ala-asteikäisenä ja keikkuu edelleen suosikkieni joukossa tiukasti.

juuli, kiitos. Helppoahan tuo olisi, kun joku muu hoitaisi tuon ompelupuolen ja minun tarvitsisi vain virkata noita reunuksia ja tehdä kirjontoja :D Nytkin venyi parilla viikolla homman valmistuminen, kun en olisi millään tahtonut käydä koneen äärelle.
Pitsilinkin takaa löytyi itsellekin monia projekteja, jotka oli pakko tallentaa pdf:nä koneelle odottamaan sopivaa projektia :D

Rni kirjoitti...

Ootko sie päivittänyt ja poistanut päivityksen vai urputtaako blogger turhasta? Väittää, että olisit tehnyt uuden kirjoituksen, mutta ei löydä sivua enää kun kädet vapisten katsomaan olisin tulossa :)

Annis kirjoitti...

Rni, Blogger ei vaan tahtonut tänään olla kaverini millään tasolla. Pakko oli kovapäisimmänkin taipua. Tänään uusi yritys :D