perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Kirittelyä

Pikainen iltapostaus eli vihdoinkin valmiiksi saamani murheiluhuivi aka Kiri. En käsitä miten tämän ensimmäinen aloitus oli niin tolkuttoman tahmea. Lopulta pääsin kuitenkin koettelemaan onneani uudestaan ja kah, tällä kertaa kaikki sujui ongelmitta. Nyt olen tällä viikolla uutta työtä sulatellessani tökkinyt huivin viimeiset kierrokset valmiiksi ja yksilö lähteekin kohti uutta omistajaansa.

Huivi menee Facebookissa liikkuneen käsityömeemin hengessä sisarelleni Rnille. Meemissähän linkattiin omaan statukseen lupaus antaa jotakin itsetehtyä viidelle ensinnä kommentoineelle vuoden 2010 aikana. Näiden tuli puolestaan antaa hyvän kiertää ja postata sama lupaus omaan statukseensa. Aloitin suman purkamisen siis helpoimmasta tapauksesta eli sisarestani. Muille onkin astetta vaikeampi keksiä sopivaa käsityöprojektia, joten aihetta pitää vielä hautoa. Tärkeintä kuitenkin, että sain projektin käyntiin :)

Lankana Alpaca Lace, ohje täältä.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nätin värinen huivi!

Annis kirjoitti...

Mari, kiitoksia. Itsehän olen taas niitä ihmisiä, jotka eivät tuon väristä riepua ympärilleen kietoisi sitten ikinä, mutta onneksi sisko on toista maata ja tykkäsi kovastikin :D

katri kirjoitti...

Oi kuinka kaunis ja värikin todella upea!

Annis kirjoitti...

katri, kiitos. Minä tosiaan olin kyllä ihan rehellisesti välillä valmis polttamaan koko kirotun huivin, kun se ensimmäinen yrityskierros oli niin pohjattoman säälittävä :D En käsitä miten tuollaisen kohtuullisen perusmallin onnistui kampittaa minua niin sinnikkäästi, mutta onneksi jaksoin purkaa ja koettaa uudelleen, tulihan tuosta ihan kelpo lopulta.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kaunis huivi ja väri! :)

Annis kirjoitti...

Sirpa, kiitoksia :) Minusta on ihan orpoa neuloa, kun ei ole koko ajan kissankarvoja lankakerät täynnä ja vähintään yhtä petoa metsästämässä lankaani :P