torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Pääsiäistelyä

Minulle pääsiäinen ei ole ollut koskaan mikään erityinen juhla, joten sitä ei ole meillä koskaan vietettykään sen erikoisemmin menoin. Myös iso osa pääsiäisen ruokatarjonnasta on sellaista, ettei se kolahda minuun, joten siltäkin kantilta pääsiäinen on tavannut jäädä vähän paitsioon. Nyt kuitenkin muutamat vapaapäivät odottavat edessäpäin ja mielialakin on aurinkoisesta säästä johtuen nousujohteinen.


Valmiiksi asti tökityt Strawberry field -sukat. Ohje Sirkku Siiskonen. Sukkien kanssa on harjoitettu taas lievää mukailemista. Lankana Step Easy, jonka väreihin sekä pehmeyteen tykästyin kovasti. Ainoa outous oli se, että nelosen puikkoja viimeksi heilutelleena tämän langan kanssa tuntui, että neulon hammastikuilla.


Hain pääsiäistä ja kevättä odotellessani krookuskimpun itseni iloksi. Tässä vaiheessa kissat eivät ole vielä keksineet, että kukkia voi pureskella tai lehtiä tökkiä päällään, kunnes ne katkeavat keskeltä.


Tässä kuvassa krookukset ovatkin jo koko lailla realistisemmassa kuosissa. Kissoille pitikin keksiä uusia virikkeitä ja avuksi ampaisikin ihastuttavalla vauhdilla miehekkeen ostama laserosoitin. Se sai käytännössä etenkin vanhimman neitimme (kuvassa vasemmalla) ihan villiksi ja juoksemaan ympäri asuntoa, kunnes kunto petti kesken. Tässä vaiheessa laserin punainen täplä seikkailee katossa ja koko sakkia alkoi homma kiinnostamaan ihan urakalla.

2 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Ihanan väriset sukat, kas kun sattuikin sävysävyyn kukkien kanssa!

Annis kirjoitti...

juuli, kiitos :) Itse ihastuin myös noihin tuon sarjan lankaväreihin, piti pitkään pyöritellä, että mikä olisi niistä kaikista sopivin saajalle. Krookukset eivät enää valitettavasti ole nyt yhtä kauniit kuin pari päivää sitten, kiitos kissojen heränneen mielenkiinnon :D