keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Ystävällistä päivää odotellessa

Kerrankin, kun verhot veti selälleen, asunto tuntui suorastaan kylpevän auringonvalossa! Kuvien ottaminen oli silkkaa leikkiä, puhumattakaan siitä, kun lähti tassuttelemaan pihalle pakkaseen ja vihdoinkin tunsi, miten aurinko jälleen lämmittää.


Nallen Syreeni -sävystä neulotut sukat. Nämä menivät itsekkäästi minulle, joten en kamalasti vaivautunut höyryttelyiden tai muiden sellaisten hapatusten kanssa. Ohjeena muokkailtu Laura Lehtisen Käpyset. Oli muuten hauska kokeilla eri tyyppistä kantapäätä, minä kun olen perinteisesti neulonut sitä tavallista joko yksinkertaisena tai vahvistettuna. Voisin jopa sanoa, että tämä versio istuu minun jalkaani paremmin.Toisena projektina jo jonkin aikaa sitten valmistunut Katja Koskisen mallilla tehty Henkäys. En tiennyt oikein pitääkö huivista vai ei ennen kuin sain sen vihdoin pingotettua. Sen jälkeen huivi olikin sangen ystävällinen tapaus. Tämä lähti tänään postitse vastaanottajaansa kohti.


Postiin sujahti myös pieni parvellinen yllätyskirjeitä ystävällisen päivän kunniaksi lähimmille ystäville. En paljasta vielä tarkemmin mitä kuoret pitivät tarkalleen sisällään, mutta ehkäpä seuraavassa päivityksessä olisi tarkempaa kerrottavaa aiheesta

Nyt valmistautumaan huomenna alkavaa Tampereen kiertuetta varten!

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, taisi olla ensimmäinen kommenttisi blogissani. :) Tulin vastavierailulle. Kauniit nuo syreeni-sukat! :) Ihania käsitöitä myös muuten täällä blogissasi! :)

Annis kirjoitti...

Mari, kiitoksia vain itsellesi. Olen tässä vasta alkanut ujuttautua vähän kerrassaan neule/virkkausblogien suuntaan, kun aiemmin selailin enemmän koru- ja muita blogeja ja nyt olenkin etsiskellyt mielenkiintoisia seurattavia myös tällä saralla :) Huono puoli on aina se, että toisten töiden seuraaminen aiheuttaa aina laajenevaa intoa aloittaa ja kokeilla uusia juttuja, vaikkei aikaa olisikaan :D

Eila kirjoitti...

Todella kauniit syreeni-sukat! Ja kauniit myös muut käsityöt!!! :)

Annis kirjoitti...

Eila, kiitoksia oikein paljon kommentistasi :)