sunnuntaina, helmikuuta 07, 2010

Pistoillen

Koska sunnuntai on hyvä päivä päivittää rästiin jääneitä seikkoja, luvassa lyhyttä kokoavaa. Olen kaikkien muiden duunailujen lomassa askarrellut hieman, tehnyt ystävänpäivää varten juttuja sekä neuloskellut. Etenkin kun satuin saamaan itselleni Novitan Nallen kukkaketo lankaa Syreenin sävyssä, olen koettanut nakutella itselleni kasaan villasukkia. Toisesta onkin peräti varsi valmiina, joten ehkäpä tässä seuraavien sadan vuoden aikana.

Osa projekteista on tosiaan lahjuksia, joten en niitä voi esitellä, mutta jotakin edistystä on osalla rintamista tapahtunut.


Mieheke ristipistoili lisää avaimenperiä. Nämä joutuivat vielä saksien alle ennen valmiiksi toteamista, sillä kulmat kaipasivat pehmennystä. Eli Kiinasta tuotuja avaimenperiä, osa 2. Tuttipullon pyysi eräs äitiytynyt tuttava tekemään itselleen ja kissa puolestaan on sekin matkustamassa vielä eteenpäin.


Oma ristipistotyöni on edennyt hyvin hiljakseen muiden projektien taustalla. Tökin silloin kun sattuu aikaa ja intoa olemaan. Aiempaan verrattuna olen siis tainnut saada kaksi valkoharmaan sävyä tehtyä ja aloittanut kolmatta. Kuunsirppikin alkaa muotoutua vähän kerrassaan. Nyörä arvioini on, että jos jatkan nykyistä semiaktiivista pistelyäni, tämä on valmis korkeintaan ensi vuonna samaan aikaan. Hiljaa hyvä tulee vai miten se menikään...

Ai miten niin pohjakankaasta näkee, missä kirjontakehystä on käytetty?

Ei kommentteja: