maanantaina, syyskuuta 07, 2009

Arjellista

Tänään loppuivat pääasiallisesti luennot viime viikon intensiivikurssin mentyä. Syksyyni kuuluukin nyt muutama tentti sekä paljon, paljon itsenäistä puurtamista. Tästä syystä heräsin kohtuullisen varhain ja kävin toimeen.

Kaikki sujuikin joutuisasti, kunnes soittaessani verotoimistoon huomasin jostakin taustalta kuuluvan epämääräistä räpeltävää ääntä. Koetin keskittyä puhelun hoitamiseen, mutta huomasin samalla pälyileväni epäluuloisesti ympäri huonetta päätelläkseni, mistä ääni oikein kantautui.

Puhelun jälkeen syyllinenkin löytyi.Minulta meni hetki tajuta, että kissa tosiaan on oppinut itsensä koriin venkoilemaan huolimatta siitä, onko korin kansi auki vai ei. Voisin myös kuvitella, ettei se pyykkikori ihan nii-in mahtavan tuoksuinen paikka ole, että siellä tekisi mieli aikaa viettää laajemminkin. Olen tosin erehtynyt ennenkin. Pihka ei ainakaan lähtenyt paikaltaan seuraavaan tuntiin.

2 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Pihka on sitten tutkijaluonne ja onhan se mukavaa kun assistentti osallistuu juttuihin, pyykkikorissakin, siellä on henkilökunnan turvallinen "tuoksu".

Annis kirjoitti...

Maritta, M tänään nauroi joo sitä kun puolissa näistä käsityökuvista näkyy Pihkan pää tai takamus, kun herra on osallistumassa johonkin puuhaan avuliaana sotkien :D

Minun oli vaan tänään pakko tosiaan ottaa kuva, kun näin sen hännän sieltä korista pilkistävän. Oli niin mainion ja hyvin pihkamaisen näköinen tilanne (Kun muuten vertaa keväältä otettuja kuvia, voi huomata, että herra on myös aikuistunut ja alkanut saada kunnon kauluria!)