sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Vauvakuvia

Taloutemme on tähän asti koostunut kahdesta aikuisesta sekä kahdesta kissaneidistä. Joululoman aikoihin asioihin tuli muutos, kun päätimme kokeilla, vieläkö harmoninen yhteiselomme kestäisi yhden tulokkaan. Kestihän se, vaikka alkuun meidän täytyikin sovitella kiistoja ja lepyttää loukatut sielut.

Puolivuotias Pihka on talouden ainut kolli ja tasoittaa täten sukupuolten epäsuhtaa taloudessamme. Alunperin kolhoista oloista kotoisin oleva herra on hyvin pienikokoinen ja tälläkin hetkellä kissasta voi käytännössä laskea helposti kaikki selänpuoleiset luut vain silittämällä selkää. Toivomme kuitenkin, että reipas herra saisi myös hieman lisää lihaa rankansa ympärille. Tämän suhteen olemmekin toiveikkaita, poika kun käytännössä syö mitä tahansa sekä myös kenen tahansa kupilta -ominaisuus, joka ei ole saanut aikuisia kissaneitejämme aivan haltioituneiksi. Alkuun aralta vaikuttanut Pihka on myös osoittautunut äärettömän reippaaksi ja etenkin hellyydenkipeäksi pojaksi. Odotamme mielenkiinnolla tulevia aikoja sekä säpinän määrää, jonka nuorukainen tuo talouteen.
5 kommenttia:

Tuna kirjoitti...

Voi että, onpas suloinen pikkuinen! Miten voikin olla jotain noin herttaista...

Onnea kovasti perheenlisäyksestä! :)

Annis kirjoitti...

Tuna, kiitämme kovin :) Olen sairastamisen lisäksi kuluttanut viime ajat ahkerasti metsästämällä esineitä, joita Pihka varastaa. Tähän asti herra on lipastanut kesken virkkuutyön lankakeräni (Pentele, miltei 500 g kerä, miten se sai sen kannettua?!), kyniä, t-paidan, sukkia sekä kuumemittarin. Onneksi se sentään jemmaa ne aina sängyn alle niin sieltä sitten voi kätevästi tsekata, mitä tänään on viety.

Mrigon kirjoitti...

Nyt vasta kolmannella selauskerralla pisti silmään tuo "Taloutemme on tähän asti koostunut kahdesta aikuisesta sekä kahdesta kissaneidistä. --- Puolivuotias Pihka on talouden ainut kolli."
Hihi :D

Annis kirjoitti...

Mrigon, verbaliikan pienet ilot :P

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍