tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Googlaillen

Googlesta tulee haettua aina kaikenlaista epämääräistä ja jälkikäteen varmaan jotkut omistakin hakusanoista huvittavat äärettömästi. Nyt sain kuitenkin hupia käymällä Google Analytics -palvelun avulla läpi viimeisen puolen vuoden hakusanoja, joilla ihmiset ovat tulleet blogiini. Jostakin kumman syystä suurin osa näitä hakusanoja käyttäneistä on myös poistunut välittömästi. Ilmeisimmin eivät ole löytäneet etsimäänsä. Ihme ja kumma.


taistelu, ryntäys Imatra: En ihmettele laisinkaan. Imatrahan nyt tunnetusti on taistelutantereiden luvattu kaupunki, monellakin tasolla.

ruusukvartsi, akvaario: Voihan moista toki akvaankin viskoa ja se varmasti näyttää sangen kauniiltakin siellä.

turkkila: Onko tämä nimi vai paikka vai jotakin ihan muuta, josta en tahdo tietää yhtään mitään?

kahvikuppi virkaten: Tämänkin taustalla piilee varmasti jonkinlainen vinoutunut käsityölogiikka, joka ei vain aukene minulle, koska olen vasta aloittelija virkkauksessa.

surullisin pelitarina: Minulla on jakaa epämääräisiä tarinoita vuosien varrelta eri larpeista toki, mutta surullisinta en osaisi valita heti. Eikä niitä larp-tarinoita ole muutoinkaan jaeltu täällä kovin hanakasti. Miksi kukaan edes ylipäätään etsimällä etsii epäonnisia pelitarinoita?

ilkeä anoppi: Onneksi omani on sangen mukava versio, joten ilkeää anoppia ei ole tarvinnut pelätä.

suukko kortit lehmä: Häkellyin sikäli, etten kyennyt keksimään asiayhteyttä, jossa tätä hakua on käytetty. Etenkin suukko ja lehmä eivät jotenkin vain tunnu istuvan samaan lauseeseen.

maitotonkka + uusiokäyttö: Vaikka biologian ystävänä olenkin uusiokäytön ystävä, tähänkään kiperään pulmaan minulla ei ole ollut tarjota ratkaisua.

sairastodistuksen hakeminen: Ilmeisesti prosessi osaa olla niin jännä ja kimurantti, ettei siitä ohjeitta selviä. Voin jatkossa suositella, että soittaa esimiehelleen/opettajalleen ja kysäisee tältä, miten asia on tapana hoitaa tässä puljussa. Eipä tarvitse Googlen armoilla olla tässäkään asiassa.


talvi parvekkeella: Herttinen sentään. Toivon totisesti, että joku etsii tätä kasviensa, ei jälkikasvunsa talvea ajatellen. Tosin meillä on tapana laskea talvellakin kissoja parvekkeelle, mokomat kun tuntuvat vain tykkäävän.

Sekä henkilökohtainen suosikkini:

Darht Vader -kakku: Tarvitseeko tähän enää yhtään mitään sanoa?


2 kommenttia:

Caramelo kirjoitti...

Aikamoisia. Ja tuo viimonen kisukuva on tosi suloinen!

Annis kirjoitti...

Caramelo: Meillä on hitusen osallistuvia nämä kissakkeet. Etenkin kuvan neiti ei aina tunnu tajuavan, että täpötäydelle kirjoituspöydälle ei ihan aina saa hivutettua takamusta vaikka miten koettaisi (ja silti pitää aina koettaa) :P Ja päätä pyöritellen olen tosiaan välillä noita googletteluja hihitellyt.