sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

Syntymäiloa


Perjantaina juhlistin kutsukortin mukaisesti sitä, että olen muiden kiusana jälleen vuoden vähemmän. Teemana juhlissa oli viettää vuoden epäonnisin päivä huonossa seurassa ja vielä kurjemman tekemisen merkeissä. "Tiedossa selkäänpuukotusta, toisten tuoppeihin syljeskelyä sekä yleistä epämiellyttävänä olemista. Rumin naama sekä epämiellyttävin luonne palkitaan". Tämä kinkeri veti paikalle epämääräisestä kuvauksestaan huolimatta ulkopaikkakuntalaisia ahtaaseen kaksiooni peräti kuusi kappaletta kahden vakkariasukkaan lisäksi sekä lauman aboriginaaleja. Itse juhliminen kesti läpi viikonlopun ja viimeiset vieraat lähtivät noin kaksi tuntia sitten takaisin koteihinsa. Nautin suunnattomasti koko viikonlopusta ja näistä ihanaisista ihmisistä, kiitoksia siis kaikille asianomaisille.


Rakas sisareni oli ottanut juhlien teeman hyvin vakavasti, mitä henki myöskin saamani onnittelukortti. Sensuroin asianomaisten oikeat nimet pois, mutta jätin nettinickit olemaan (sekä sisareni siilin nimen :P). Tamperelaisten lahjukset olivat muutoinkin eniten niitä, jotka liittyivät tämän blogin alkuperäisiin teemoihin, joten päätin esitellä sydämentykytystä aiheuttaneet objektit laajemmin.


Mitä helmi/askarteluhullu voi todeta, kun laatikosta paljastuu kaunis puurasia, joka on kukkurapäisillään HELMIÄ? Kädet täristen auoin Villihelmen pussia ja huokailin intensiivisesti katsellessani tarvikkeita, jotka rasiaan oli pakattu.


Ainut asia mikä todella harmittaa on nyt se, ettei minulla ole edelleenkään niitä solmusuojia. Mutta kyllä minä niitä penteleitä käyn hankkimassa. Pakkohan se alkaa jo olla! Onneksi keskustassa on ainakin yksi liike, josta saan mieleisiäni käytyä hakemassa.


Sain myös melkoisen kimaran hyvin kauniita papereita. Mukana oli myös kaksi leimasinta, mutta en ottanut niistä kuvia. Pitänee tivata sisarelta, mistä se on nämä ihanuudet ostanut.

Ette varmaankaan arvaa mitä ensi viikon teen?

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kauniita papereita ja koruja

Annis kirjoitti...

*~SL: Paperit etenkin lämmittivät sydäntä. Ihania lahjuksia osaavat lähimmäiset valita! Olen kuluttanut viimeisen viikon askartelemalla helmistä koruja. Pitäisi vain saada moiset kuvattua, mutta ei ole juhannushulinat antaneet periksi moiseen.