sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2008

Jussi

Juhannus tuli ja meni. Kirmasin heti torstaina vapaaksi ja vietin sangen nettivähyydestä kärsivän viikonlopun. Toisaalta en kamalasti nettiä taikka muita tietokoneen oheispalveluita kaivannutkaan, sillä tekemistä piisasi melkoisesti sisareni (sekä tämän wonder-siilin) tultua viettämään juhannusta tänne keskiseen Suomeen.

Minulla on lauma koruja, jotka odottavat kuvaamista, mutta minulla ei ole niin paljon energiaa ja ylimääräistä höttöä, että jaksaisin moisesta uroteosta tänään selviytyä. Sen sijaan ajattelin antaa teille todisteen siitä, ettei koko Suomen kansa sittenkään viettänyt juhannustaan ryypiskellen. Minä esimerkiksi kirmasin keskellä kasteista jousiammuntakenttää villeissä kuteissa ja koetin pitää pokkani poseeratessani kameralle. Kuvat ovat menossa tulevan larpkampanjamme sivuille materiaaleja elävöittämään. Mahtoi naapurikerrostaloissa asuvilla ihmisillä piisata riemua meidän touhujamme seuratessa. Mitäpä pelinjohtaja ei tekisi pelinsä vuoksi?


Vaikka epäilen, ettei minua kyseisestä kuvasta tunnistaisi oma äitinikään, otin silti vapauden tuhria naamatauluani hitusen. Tunnistettavuuteni tosin on jo ylipäätään kirjoitusteni perusteella suhteellisen korkea, mutta saa kai sitä jokainen olla neuroottinen jossakin. Minusta olisi myös sangen riemukasta lisätä muutama Rni:sta otettu kuva tänne, mutten taida tohtia ilman hänen lupaansa. Ilmekavalkadi oli kuitenkin melkoinen ja kuvien jälkikäteinen seuranta oli tolkuttoman hauskaa puuhaa.

Suurin osa kuvassa olevista varusteista on joko itse tehtyjä taikka kursittu kasaan kirpputoreilta löytyneistä versioista. Nuolen outoa kärkeä ihmetteleville todettakoon, että kyseessä on pehmustettu eli nk. bofferinuoli, joilla kelpaa ammuskella larpahduksellisissa tuokioissa ihmisiä oikeastikin. Jousiammuntaa tuntevat myös huomaavat todennäköisesti, että kyseessä on todellakin poseeraus, koska vasen käteni ei ole suoraa nähnytkään :D Kuvausten jälkeen (sekä vaatteet vaihdettuani, toim. huom.) kokeilimme kyllä miehekkeen kanssa jousella ampumista muutoinkin. Kyllä minusta noin sadan vuoden treenillä tulee ihan kohtalainen jousinainen.

Palaan asiaan tuonnempana ja järkevämmällä materiaalilla varustautuneena. Jälkijuhannuksellista sunnuntaita siis kaikille!

1 kommentti:

Dick0369 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.