torstaina, toukokuuta 15, 2008

Mustaa kevättä

Jotenkin mystisesti minulle on päässyt käymään koruntekijän pahin painajainen: osat loppuvat kesken. Minulta puuttuu sellaisia oleellisia peruspalikoita, kuten solmusuojia ja kiinnityshelmiä. Olin aivan varma siitä, että niitä jossakin oli. Niinpä kävin läpi karmaisevat kaappini ja totesin, että kevätsiivous voisi kenties olla ajankohtainen elementti tässä muiden puuhien ohella. Muttei tietenkään tänään. Oleellisempana lopputuloksena oli järisyttävä havainto siitä, ettei kyseisiä osia yksinkertaisesti ollut enää olemassa ja että jos niitä mielisin lisää, minun olisi ikään kuin pakko tilata moisia. Samallahan sitä voisi ostaa vaikkapa muutaman nauhan makeanvedenhelmiä ja ja...


Koska minun piti saada eilen Battlestar Galacticaa katsellessani tehdä jotakin, kaivoin siemenhelmivarastoni kaapista ja päätin näprätä niiden kanssa. Koska iso osa siemenhelmellyksistäkin vaatii solmusuojia, olin pakotettu valitsemaan jotakin sellaista, jonka voin päätellä ja säätää huoletta ilman ongelmia. Niinpä päädyin tekemään peyoteputkea. Koska olen fanaattinen kevätihminen, valitsin väriksi herkän ja pastellisävyisen mustan. Kissankarvat kuvassa ilmeisen kerkeäväisten karvapallojemme ansiota.


Hieman tunnelmaa keventämään pinkkiä. Tämäkin kaulakoru on vanhempaa tuotantoa, joten en voi väittää kevätmielen suoranaisesti vallanneen minua. Korussa ruusukvartsia, pinkkejä swarovskeja sekä Balin välihelmiä. Keskushelmi sekä lukko ovat myös Bali-osastoa ja minun oli aivan pakko pistää sen vierelle liihottamaan yksi swarovskin pinkki perhonenkin.


Kevätkuvani eivät vielä tähän tyssää. Lisää kukkasia! Rentukat puskivat niin aktiivisesti keltaisia kukkiaan esille pihamaan puolella, jotta en voinut vastustaa niiden houkutuksia.

4 kommenttia:

f kirjoitti...

Ihana roosa koru!! Joskus sitä vaan toivoo ettei olisi niin tumpelo... :)

Annis kirjoitti...

f: Pitänee tunnustaa, että minä olen yleisesti ottaen itse hitusen peukalo keskellä kättä -tyyppinen yksilö, jota on siunattu mahdollisimman lyhyellä pinnalla mitä tulee projektien onnistumiseen :D Täten muutamakin koruprojekti on haudattu kaikessa hiljaisuudessa. Ja toisaalta sitä on ehkä oppinut hitusen kärsivällisemmäksi, etenkin virkkausjuttujen kanssa.

En vieläkään ole ihan varma, mikä kevätinto minuun taannoin iski tuon vaaleanpunaisen korun tehdessäni, kyseinen väri kun ei todellakaan ole minulle luonteva. Itse olen korua käyttänyt kerran :P Ehkäpä saan uuden innon taas kevään kolkutellessa.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 kirjoitti...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優