lauantaina, toukokuuta 10, 2008

Kesäkassi

Minulla on pieni heikkous nykyisin laukkuihin ja erilaisiin kasseihin. Kesäksi olisi tarkoituksena ostaa uusi laukku juuri kesärientoja varten. Sitä odotellessa päädyin kuitenkin virkkailemaan jo jokin aika sitten pienen kesäkassin itselleni. Moinen on ollut valmiina jo pidemmän aikaa, mutta unohdin ruojakkeen kameran alle alistaa.


Novitan Tenneseellä koukkuilin jonkin verran Fullmetal Alchemistia katsellessani. Mallissa oli vihreän tilalla käytetty todella nättiä turkoosia lankaa, mutta sitä ei etsinnöistä huolimatta kaupoista löytynyt. Siispä hitusen rempseämpi värivalikoima tässä pussukassa. Viuhkavirkkaus oli yllättävän rivakkaa tehdä. Totesin projektin päätteeksi, että lankaa oli jäänyt yli se reilu puolisen kerää. Mitäpä muutakaan minä olisin hätäpäissäni tehnyt kuin toisen pussukan? Siitä tein hitusen isomman ja vaihtelin hieman lankojen käyttöä nyörityksissä ja muissa, mutta muutoin kassit ovat identtiset. Kyseinen yksilö matkasi sisarelleni Rnille Tampereelle.


Tiedän, ettei moni saa tästä kuvasta yhtä paljon kiksejä kuin minä, mutta laitanpa sen silti näkösälle. Kyseessä on kangasvuokko, jonka bongasin puolivahingossa vapun tienoilla lenkkipolun syrjästä. Vaikka pidänkin kyseisen kukan ulkonäöllisiä ansioita hieman yliarvostettuina, se oli silti villi näky keskellä kuivaa mäntykangasta. Biologin päivä on pelastettu pitkäksi aikaa.

10 kommenttia:

ui kirjoitti...

Oisko missään ohjetta tuosta ylisöpöstä pussukasta?

Mitu kirjoitti...

Oletpa näppärä käsistäsi! Onnistuisipa multakin tuommoinen... :)

Annis kirjoitti...

ui: Modasta tuon bongasin, taisi olla viime kevään lehtiä. Voin tarkistaa numeron, jahka löydän yksilön jostakin kätköistäni :)

mitu: Kiitoksia :) Virkkauksen suhteen tosin olen ihan noviisi ja tuonkin pussukan kanssa piti pariin kertaan pähkäillä, kun malli oli uppo-outo ja jotkin kohdat ohjeesta eivät heti aloittelijalle auenneet...

ui kirjoitti...

Tiiätkö löytyykö ohjetta netistä?
Pystytkö miteskään skannaamaan ohjetta blogiisi?

Annis kirjoitti...

ui: En ole minä ainakaan törmännyt tuohon ohjeeseen netissä. Blogiini en kehtaa skannailla, koska siitä voi tulla kyllä sanomista. Jos laitat kuitenkin emailisi, voisin koettaa skannailla lehden löytäessäni ohjeen ja laittaa sen suoraan sinulle :)

ui kirjoitti...

Anteeks kun tälleen pommitan sua näillä pyynnöillä, mutta voisitko sä kertoa sen lehden numeron ja/tai vuoden, kun saisin lehdet käsiini jahka vain tietäisin mistä etsiä.

Kiitos jo näin etukäteen. :)

Annis kirjoitti...

Ei mitään :D Nyt onnistuin käymään olkkarin pinot kirjahyllyistä ja muualta läpi. Teen gradua ja minulla on enemmän tai vähemmän tärkeitä papereita käytännössä ihan joka paikka täynnä isoissa ja pienissä pinoissa, joten pahoittelut tämän lehden etsimiseen kuluneesta ajasta ;) Eli lehti on Moda ja kyseessä on numero 4/2007. Toivottavasti saat käsiisi, tuo oli mukava virkata.

ui kirjoitti...

Kiitoskiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olisin varsin onnellinen jos joskus näkisin kangasvuokon livenä.
Aivan ihana.

Jane

Annis kirjoitti...

Jane: Voit varmaan hyvinkin kuvitella, miten minun sydämeni alkoi tykyttää kun moisen näin :) Pienen bilsarin mieli vieläkin onnellinen moisen johdosta. Ovelinta oli tosiaan, etten tosiaankaan olisi kyseisestä paikasta moisia odottanut löytäväni!