perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Meemeilyä

Sain kierrätyksenä toisaalta meemin, jossa pyydettiin tarkentamaan, millaisessa paikassa kirjoittelen blogiani. Koska muissa blogeissani en julkaise kuvia lainkaan, minusta tuntui soveliaimmalta laittaa moinen haaste tänne. Toisaalta olen taas melkoisen varovainen julkaisemieni kuvien kanssa, joten päätin tyytyä melkoisen pieneen katsaukseen blogaushuoneestani (Toinen pätevämpi mutta vähemmän eeppinen syy on se, että huoneessa ei ole siivottu sitten viime viikon ja sen voi havaita pienoisena epäjärjestyksenä sekä kissankarvojen yli-ilmenemisenä). Yhtä kaikki, tein rajatun kollaasin neljästä kohdasta tässä huoneessa.


Kuvasta voinee helpohkosti päätellä pienen fiksaationi tummaan puuhun. Moista on monta koriste-esinettä sekä kirjoituspöytäni (Olen täyspuisesta kaunokaisestani äärimmäisen ylpeä, etenkin kun onnistuin bongaamaan hänet hyvin opiskelijaystävälliseen hintaan alennusmyynneistä). Minulla on myös paha taipumus haalia erilaisia pikkuesineitä sekä etenkin kynttilälyhtyjä. Mieheke onkin todennut, että uusia ei taloon tuoda ennen kuin entiset häviävät tai rikkoutuvat. Hyvänen aika, eihän moisia ole kuin parisenkymmentä koko asunnossa...

Vasemmalla ylhäällä on kirjoituspöytäni nurkka sekä yksi tämän hetken suosikkikoruistani. Sain sen rippilahjaksi, mutten osannut todella moista käyttää. Vuosien ajan koru sai tyytyä lojumaan kaapissa muutamaa larppikäyttöä lukuunottamatta, kunnes muutama kuukausi sitten satuin kaivamaan sen esille ihan uteliaisuuttani. Aiemmin luulin, etten pidä pitkistä koruista, mutta nyt olen aivan ihastunut. Heti tuli mieleen pari lariat-tyylistä korua, jotka pitäisi itselle ennen kesää aivan ehdottomasti askarrella.

Vasemmalla alhaalla on tuikkulyhty, jonka sain sisareltani lakkiaislahjaksi. Annoin sille kaveriksi tuon mustan alusen ja molemmat ovat kotiutuneet kirjoituspöydälleni. Iltaisin kirjoitellessa on paljon helpompi tuottaa tekstiä, kun huonetta valaisevat kynttilät.

Oikealla ylhäällä puolestaan on seinälläni jonkin aikaa viihtynyt puukoriste. Yllätyksellisesti tummaa puuta.

Oikealla alhaalla on kaistale julisteesta Cloak of Stars. Minulla on toinenkin keijukainen seinälläni ja pidän kummastakin kovasti. Molemmat ovat rauhoittavan sinisävyisiä ja sointuvatkin siten huoneen siniruskeaan maailmaan sopivasti.

PS. Löysin myös vihdoinkin sen namiskan, jota täytyy klikata, että saan blogiini otsikot näkyviin. Olenkin jo pidempään ihmetellyt, ettei tällaista kenttää Bloggerissa ole, mutta se pitikin näköjään vain kaivaa esille.

Ei kommentteja: