torstaina, lokakuuta 11, 2007

Turkoosia ja hopeaa

Jestas miten aika rientää. Viime merkinnästä on miltei puolisen vuotta, eikä kameran tilanne ole oikeastaan yhtään sen iloisempi kuin aiemminkaan. Onneksi siskohyvä kuitenkin hankki itselleen kameran ja saatoin itsekkäästi käyttää tilaisuutta hyväkseni ja vierailullani kulutimme rattoisan tovin kuvia räiskien. Niinpä minulla on kerrankin löpinöiden sijaan mahdollisuus tarjoilla hivenen tuoreempaa materiaalia kuvien muodossa. Koska en kaikkia kuvia ennätä rajata ja säätää kohdalleen kerralla, tiedossa on muutama hivenen intensiivisempi postitus tässä tiiviiseen tahtiin. Että ollos hyvä vain.


Korvakorut swarovskeista, hopeasta, makeanvedenhelmistä sekä turkoosinugeteista. Hieman pidemmät kuin minulla on yleensä tapana tehdä, mutta korvissa kuitenkin nätit ja kevyemmät kuin ensin uskoin.
Oheisten korvakorujen kaveriksi tehty rannekoru. Jokseenkin samat materiaalit, joskin mukana on vihreää aventuriinia soikeina yksilöinä. Tässä tulevat myös hieman yllä olevaa paremmin todelliset värit esille.

Riipuskokeiluja. Hivenen litteämmäksi nakuteltu hopeakehys, amatsoniittia, värjättyä jadea, makeanvedenhelmi sekä hopeinen pieni sudenkorento. Liian kiiltävä riipus näytti epämääräiseltä, joten patinoin sen lopuksi.Lisää riipuskokeiluja. Tilasin joukon korukiviä sekä muutaman tällaisen "fossiili"laatan. Mietin eri tapoja patentoida laatta riipukseksi ja tämä oli ehkä vähiten rujoimpia lopputuloksia, joihin päädyin. Tässä viivytystaistelussa surmansa sai kokonainen läjä hopeaa, mikä sai sydämeni itkemään verta. Riipus on kuitenkin nätti kaulassa ja samalla äidin lahjoittamista hopeaketjuista toinen sai käyttöäkin.


Tämä risti kuului edesmenneelle ja hyvin rakkaalle ukilleni. Koska itse en ole kovinkaan hyvissä väleissä kullan kanssa, ristin voimakas kultainen ketju tuntui aika onnettomalta tuttavuudelta. Tein lumihiutaleobsidiaanista sekä kultaisista välihelmistä tällaisen version. Sopii paremmin kaulaani kuin kauttaaltaan kultaisena. Sääli, ettei kuvausyritelmäni tuo lumpparin värejä oikein kunnolla esille. Näyttää kovin tummalta ja synkeältä moinen.


Lisää riipuksia ja lisää patinaa. Tämä oli larppikoruksi tarkoitettu kokeilu. Jännite alimmassa kaaressa ei pitänyt aivan niin hyvin kuin olin toivonut. Täytyy ensi kerralla käyttää vähän eri hopeaa tuohon runkoon. Mukana siis swaroja killumassa. Patinoin riipuksen, koska se sopi paremmin pelin tunnelmaan.


New jade -nimikkeellä kulkeneista hennon vihertävistä kivistä, välihelmistä, makeanvedenhelmistä sekä swaron kristalleista tehty pitkä kaulakoru hopeisella salpalukolla. Moinen ei vain minun kaulaani istu sitten mitenkään, vaikka kyllä muutoin ihan kohtuullisen viehättävä onkin. Tällainen täytynee tehdä sinisestä tai violeteista itselle :P Minulla kun ei pitkiä kaulakoruja ole oikeastaan kovinkaan monia.
Lopuksi sisareni käsi sekä sangen yksinkertainen memory wireen tökitty rannekoru. Pienet helmet opaakkeja siemenhelmiä, isommat vaihtelevasti mustaa onyksia, kaiverrettuja luuhelmiä, lasia sekä eri puiden siemenistä väkerrettyjä helmiä. Tämän oli tarkoitus toimia kaverina eräälle kaulakorulle, mutta se pannahinen jäi ainoana kuvaamatta. Minulla on siitä kuitenkin olemassa kuvia kaulassani, joten täytynee katsoa josko sen saisi rajattua nätiksi paketiksi. Moinen on yhtä kaikki huomisen ongelmia.

Ei kommentteja: