keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Jaspista ja makeanvedenhelmiä

Olen ollut kovin pitkään ihan hiljaa, mutta siihen on todella pätevältä kuulostava tekosyykin. Kamera on yhä johdoton, ja ajattelimme pikkuhiljaa laskea johdon palveluksessa kadonneiden joukkoon. Odotellessani uuden hankintaa, olen joutunut olemaan kuvatonna sekä toisaalta päivityksettömänä. Joutaessani olen askarrellut kuitenkin melkoisen kahmalollisen koruja ja viime viikkoina myöskin kymmenkunta korttia.
Tarkoituksenani on kyllä kuvata kaikki, mutta tällä menolla se voi viedä muutaman tovin. Sitä odotellessa taas otin kamerakännykän avustuksella hieman kuvia, mutta niiden laatu on todella säälittävää. Edes aktiivinen kuvankäsittely ei kamalasti pelasta (ainakaan minun kyvyilläni), joten en rohkene esitellä tällä kertaa kuin muutaman onnettoman kuvatuksen. Loput menivät totaalisen harakoille vääristyneiden väriensä takia.
Ohessa siis muutama säkellys. Koettakaa kestää onnetonta kuvalaatua vielä toinen ikuisuus, jotta ennätän hankkia vermeet ja saada homman taas pelittämään. Ehkäpä siis jo huomenna tiedossa olisi hivenen onnellisempi tulevaisuus ja mielellään oikean värisinä toistuvat kuvat. Sitä odotellessa.

Ylemmässä versiossa kambaba-jaspista pyöreinä sekä laattoina. Väleissä myös vihreää jadea. Hopeahelmet ja lukko Balin hopeaa. Alemmassa taas tummansinisiä makeanvedenhelmiä, sodaliittia sekä Karen hill tribe -hopeahelmiä.

(Mitä enemmän näitä kuvia katselee, sitä enemmän hävettää tämä onneton kuvalaatu. Koettakaa kuitenkin toistaiseksi kestää väristyksiä ja kihelmöintiä, joita tunnette sisällänne voimattomina kuvallisen annin johdosta :D )
Ei kommentteja: