lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Alussa aina hankalaa

Taas uusi journali. Tarkoituksena ja kainona toiveena olisi, että jonnekin saisin sisällytettyä paremmin näitä kuvatuksia, joita lähimmäiseni niin kovin rakastavat -_-

Kovasti olen tehnyt kaikenlaista tässä postaustauollani ja saanut jotakin aikaiseksikin. Suurinta osaa en ole saanut kuvattua ja iso osa töistä jatkoi matkaansa ennen kuin kerkesin kampittaa ne ennen ovesta lipumista kuvattaviksi. Ehkä joskus opin. Ohessa kuitenkin kavalkadi niistä, joista ehdin kuvat räiskäistä.

Rannekoru, jossa käytin hetken mielijohteesta ostamiani pyöreitä krysakolla-helmiä. HelmiQ:n ihanainen Pia laittoi tilaajalahjaksi mukaan myös kuutioita, jotka solahtivat tähän sangen nätisti. Kyseisen nettipuljun tilaajalahjat ovat ainakin tähän saakka olleet mitä hyödyllisimpiä. Mukana myös vanhasta hopearannekorusta purettuja sydämiä sekä Balin hopeaa.


Jostakin syystä tein pääasiallisesti rannekoruja. Tämän sinimustan yksilön pujottelin vaijeriin. Mukana hematiittia sekä siihen ihanaisesti sointuvaa kirkkaansinistä swarovskia, pyöreitä onykshelmiä sekä hopeisia lasihelmikuutioita. Hematiitti toistuu kuvassa turhan tummana, luonnossa värit ihanammat :)

Tämä yksilö on puolestaan tehty meripihkasiruista, eri sävyisistä makeanvedenhelmistä (jyviä sekä nugetteja) sekä pienenpienistä hopeahelmistä. Värit ovat ihanan kirkkaat ja syksyiset, vaikka itse hieman moisia ylläni vierastaisinkin.En näköjään osaa ottaa kuvia ilman, että jokin raajani tai kameran osa lojottaa niin, että synkkä varjo kunnaille lankeaa. Jos vielä joskus opin miten kuvia ihan aikuisten oikeasti käsitellään muillakin ohjelmilla kuin rakkaalla Paintilla, lupaan palata asiaan fanaattisesti.
Itse korussa taas on käytetty swarovskin kristalleja, Balin hopeaa, sateenkaarifluoriittia, ruusukvartsia, granaattia ja makeanvedenhelmiä, kaikki sulassa sovussa vaijeriin lykittynä. Tykkäsin kovasti ja tämä koru taitaa todennäköisesti jäädä itselleni.

Ei kommentteja: